Beograd- brisevi za muskarce i zene - popusti
Zvezdara

Jedan paket briseva i analiza za dame ili muškarce po vašem izboru!

1.460 rsd 2.320rsd
Ističe 12.12.2019
Preuzmi kupon

Brisevi za muškarce! Popust, kuponi! Brisevi za dame ili muškarce po vašem izboru uz besplatan blic kupon – bez registracije na Bulevaru!

Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike! Osoblje je stručno, ljubazno i potpuno posvećeno Vama! Brisevi se uzimaju radi pouzdanih rezultata mikrobioloških analiza, a pri tome je veoma važno odabrati odgovarajući uzorak i pravilno ga uzeti. Nakon dobijenih rezultata radimo besplatno ordiniranje terapije.

Izdvajamo da rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana. Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača. Cilj  nam je što preciznija i brža dijagnostikovanja nastalih bolesti.

Očekujemo Vas!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jedan paket briseva od ponuđenih tri
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: brisevi za žene ili muškarce.
  Jedan kupon podrazumeva: jedan paket briseva  i analiza za dame ili muškarce:
  * Paket briseva i analiza za dame ili muškarce (Chlamydia, mycoplasma, ureaplasma) po ceni od 1460rsd
  *  Paket briseva i analiza za žene ili muškarce (chlamydia, mycoplasma, ureaplasma, gonokok)po ceni od 1550rsd
  *  Paket briseva i analiza za žene ( Cervikalni i vaginalni bris, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma, kandida, gonoko) ili Paket
  analiza i briseva za muškarce (Uretralni, mycoplazma, ureaplazma, gonokok, kandida) po ceni od 1900rsd
  Sa priloženim kuponom iznos od 1460rsd, 1550rsd ili 1900rsd u zavisnosti za koju opciju se opredelite plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 12.12.2019.
 • Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
 • Radno vreme: radnim danima od 08h do 19h, subota od 08h do 15h
 • Telefon: 011/30 88 304, 066/11 12 16, 064/11-12-780
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 193/A

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Poliklinika i Laboratorija LaboMedica sa Vama 15 godina..Nalazimo se na Bulevaru Kralja Aleksandra 193/A.Pružamo sve medicinske usluge gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno Vama.Brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći Vaše vreme i novac.Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača, u cilju što preciznijeg i bržeg diagnostikovanja nastalih bolesti ili tegoba i u skladu sa važećim principima i odredbama najviših svetskih standarda! Rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice.