Voždovac

Kardiološki pregled (EKG) + Ultrazvuk srca+ Kolor dopler sa izveštajem!

2.400 rsd 7.000rsd
Ističe 23.12.2019
Preuzmi kupon

O značaju ovog pregleda govori na žalost statistika gde su srčana oboljenja najčešći
uzrok smrti u našoj zemlji što je odraz ukupne društveno ekonomske situacije i loših
životnih navika. U cilju poboljšanja ukupne zdravstvene situacije preporučujemo promenu loših životnih navika i veću zdravstvenu kontrolu.
Proverite rad i funkciju vašeg srca i krvnih sudova u veoma prijatnom ambijentu Specijalističke internističke ordinacije Cardio MM. Tim stučnih lekara sa višegodišnjim iskustvom stoji vam na raspolaganju i spreman je da svoje znanje primeni kako bi obavio kardiološki pregled – jednu od najznačajnijih metoda za utvrđivanje pravilnog rada srca i postojanja abnormalnosti.

Pregled obavlja Prim Dr Mr sc. med. Zorka Pekmezović internista-kardiolog.


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata :
1. pregled specijaliste interniste i subspecijaliste kardiologa po sistemima
2. ultrazvučni pregled M-mod, 2D
3. Kolor doplerr sa zaključnim izveštajem, ordiniranjem terapije i davanje saveta

Nalazi će biti objektivizirani numeričkim vrednostima i snimcima.
Pregled obavlja Prim Dr Mr sc. med. Zorka Pekmezović internista-kardiolog

Sa priloženim kuponom iznos od 2400rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.12.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje  unapred
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
  • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/266-06-85 ili 064/11-56-486
  • Radno vreme: ponedeljak – petak od 10h do 18h
  • Adresa: Crnotravska  13b, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Specijalistička internistička služba u ordinaciji CARDIO MM čini niz subspecijalnosti:kardiolog, gastroenterolog, edokrinolog, pulmolog, nefrolog, reumatolog, hematolog…

Bavi se prevencijom, dijagostikom i lečenjem svih oboljenja unutrašnjih organa. Angažovani su doktori sa velikim kliničkim iskustvom. Pored individualne stručne kompetentnosi kvalitet više u radu internističke službe predstavlja konsultativni-timski rad koji i jeste osnov u pravilnom dijagnostikovanju i lečenju bolesnika sa oštećenim unutrašnjim organima.

U svakodnevi rad uključene su i preventivne mere u cilju korigovanja faktora rizika koji su osnov za nastanak vrlo kompleknih , po život opasnih oboljenja kao što su Infarkt srca, šećerna bolest, tumori.

U tome nam pomaže i savremena sofisticirana oprema, aparatura od EKG-a, 24-satnog Holter-EKG, 24-satnog Holter-krvnog pritiska, prostornim –EKG-om-Vektorkardiogramom te aparatom za ultrazvučni pregled sa mogućnošću Color Doppler dijagnostike svih unutrašnjih organa. Tako sertifikovana, inovativna oprema je i prilagođena za rad kako bi lekari na najbrži i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

U ordinaciji je stalno prisutan internista–kardiolog sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom sa velikim brojem stručnih i naučnih pulikacija iz oblasti interne medicine, posebno kardiologije. Obezbeđujemo konsultante i iz drugih specijalnosti po izboru pacijenta. Tako su stvoreni uslovi za timski rad gdje je to neophodno u konačoj dijagnostici i uspešnom lečenju. U cilju poboljšanja kvaliteta života i produženja životnog veka ordinacija se bavi i preventivnim radom.