Kobasice (dimljene) 300gr +prilog samo 380rsd! Iskoristi popust!

Beograd - dimljene kobasice- popusti, moj kuponRestoran Staro drvce nudi popuste i akcije na: dimljene kobasice, mesano meso, gurmanska pljeskavica, cevapi...iskoristi popuste bez placanja unapred i registracije...Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 530KUPON ISTIČE
380 RSD11/10/2019

Popust-restoran Staro drvce uz besplatan kupon, plati na licu mesta dimljene kobasice 300gr. sa krompirom Kategorija-Hrana i piće!. Dimljene kobasice – za prave gurmane!

Restoran Familija Staro Drvce postaće jedno od vaših omiljenih mesta. Predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda, međutim, iako lokalno sve je popularnije i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje. Ako volite da posetite mesto koje pleni toplinom, pažljivo probranom hranom i bogatim izborom alkoholnih, bezalkoholnih pića onda je ovo prava ponuda za Vas. Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Uz omiljeno piće, odličnu muziku, svi su raspoloženi i provode se ludo i nezaboravno! Autentični restoran srpske kuhinje “Familija staro drvce” u svojoj ponudi ima širok izbor domaćih jela, kao i jela sa roštilja. Dođite da okusite specijalitete tradicionalne srpske trpeze, ukuse i mirise Srbije! Sa svojom sjajnom atmosferom,vrhunskim osobljem i vrhunskom klopom poznat je nadaleko! Danas zaboravite na ručak!

Posetite nas i verujte…nećete se pokajati!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata jednu porciju 300gr dimljenih kobasica+ prilog po vašem izboru: krompir ispod sača,pofrit ili začinski krompir
– Sa priloženim kuponom iznos od 380rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima , a najkasnije do 11.10.2019.
– Neophodna najava dolaska 1 dan unapred!
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefoni za informacije: 061/14 15 998, 061//270 75 19, 060/378 68 68
– Radno vreme: 12.00 – 00,00h, petak i subota od 12.00 – 02,00h
– Adresa: Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Rakovica

Adresa : Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica
Telefon : 061/14 15 998, 061//270 75 19, 060/378 68 68
Pogledaj na mapi
Familija Drvce – Lounge bar u novom ambijentu, počinje sa radom !!! Zbog kvalitetnog provoda postalo je jedno od omiljenih mesta za izlazak u celom gradu. Familija Drvce nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava kapaciteta do 60 ljudi. U nesvakidašnjem ambijentu možete proslaviti Vaše venčanje, rođendan, godišnjicu firme, organizovati prezentaciju, promociju ili neki drugi korporativni događaj. Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Uz omiljeno piće, odličnu muziku, svi su raspoloženi i provode se ludo i nezaboravno!