Kolor dopler krvnih sudova abdomena ili nogu ili karotida sa pregledom vaskularnog hirurga na Vračaru!

popust
-50%
9.000 rsd
4.500 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 4.500 rsd

Kolor dopler

Kolor dopler je ultrazvučna metoda koja koristi Doplerov efekat da omogući prikaz promena u brzini protoka krvi kroz krvne sudove različitih organa.
Kolor dopler ima višestruku primenu u medicinskoj dijagnostici svih organa koji su prožeti krvnim sudovima. Ovaj pregled se radi na modernom ultrazvučnom aparatu koji ima opciju kolor doplera (Color Doppler). Pregled kolor doplerom je u potpunosti bezbedan i bezbolan.

Polikllinika Đukić

opremljena je sa najnovijom i savremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularne hirugije, svih grana Interne medicine i Ginekologije.
Sem standardnih pregleda od dijagnostičkih procedura u Poliklinici se rade Anoskopija kod hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi, Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu, Kolonoskopija sa polipektopmijom, rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu 4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta. Polikllinika poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije.

Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene. Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije. Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.

Posetite nas i rešite se svih briga!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • Kolor dopler krvnih sudova nogu ILI
 • abdomena ILI
 • karotida
 • pregled vaskularnog hirurga

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Neophodno je poneti odštampan kupon
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu  4.500 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 23.07.2024.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!