Kolor dopler krvnih sudova+ ultrazvuk za 3800rsd uz besplatan kupon!

Beograd - popusti - kolor dopler, moj kuponLekarske ordinacije - popusti, akcija za kolor dopler, ultrazvuk, pregled štitne žlezde, kardiološki pregled. Iskoristi popust bez plaćanja unapred - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 13800KUPON ISTIČE
3800 RSD26/09/2019

Kolor dopler krvnih sudova-popust 73%!- vaskularni doppler skrining (vrata, nogu, aorte, vene kave, karlice+UZ štitaste žlezde, pljuvačnih i limfnih žlezda vrata) uz besplatan kupon!

Kolor dopler i ultrazvučne preglede obavljaju vrhunski specijalisti radiologije.Svi nalazi će biti  objašnjeni od strane specijaliste.
Doplerov efekat, iskorišćen je kao nadogradnja klasične ultrazvučne dijagnostike.To je omogućio jasno odvajanje toka krvi kroz krvne sudove od samog tkiva koje se posmatra.
Indikacije za vaskularni skrining su:
• vrtoglavica (vertigo)
• moždani udar (CVI), tranzitorni ishemijski atak (TIA)
• povišen holesterol i trigliceridi, povišen indeks ateroskleroze ili vaskularni rizik
• dijabetes i gojaznost
• pozitivna porodična anamneza (smrt u porodici usled infarkta ili šloga)
• pušenje, alkohol, neuredna ishrana („brza hrana“)
• povišen krvni pritisak
• stariji od 40 godina i sve žene u menopauzi
Kao i sve ostale ultrazvučne metode, i dopler je neinvazivan i bezbedan, budući da nema primene nikakvog zračenja.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
Ponuda obuhvata: Color doppler  krvnih sudova vrata, UZ vrata (Štitaste žlezde, pljuvačnih i limfnih žlezda vrata), Color doppler krvnih sudova nogu, Color doppler aorte, vene kave i krvnih sudova karlice
– 30% popusta na pregled vaskularnog hiruga
– Pregled obavlja tim lekara (radiolog i vaskularni hirurg) sa klinike za vaskularnu hirurgiju KCS
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3800rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 26.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
-Radno vreme radnim danima od 09h do 17h
-Adresa:  Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
-Telefon: 011/39 60 659 ili  060/61 93 228

www drnestorov.rs

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Voždovac

Website : http://www.drnestorov.rs/ Adresa : Vojvode Vlahovića 2
Telefon : 060/6193228
Pogledaj na mapi
Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje. Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je apoteka „Lek farm”. Sa težnjom da postanemo primer dobre medicinske prakse, zacrtali smo plan da ne budemo samo lekari, već i pravi prijatelji. Činjenica je da se medicinske usluge, posebno od strane zaista odličnih lekara - ne mogu naplatiti koliko realno vrede, posebno ne u trenutnoj socio-ekonomskoj situaciji. Takođe je činjenica da novac sam po sebi ne sme biti jedina satisfakcija za lekara, imajući u vidu plemenitost samog lekarskog poziva. Zbog toga, u stalnoj smo težnji da u timu imamo što više dobrih lekara koji razumeju i poštuju naše težnje i da naše usluge cenom približimo običnim ljudima, ograničenih ekonomskih sredstava. Iako rizikujemo da ćemo biti pogrešno shvaćeni, odnosno da u okviru našeg cenovnog ranga pacijenti ne mogu očekivati kvalitenu uslugu, mi nikada nećemo umanjivati kvalitet medicinskih usluga kako bi umanjili njihove cene. Dobri lekari su uvek i dobri ljudi, a mi uspešno okupljamo takve ljude oko nas, a naš tim konstantno raste. "Samo dobar čovek može da bude dobar lekar." -Carl Nothnagel, austrijski lekar Ove reči (inače uklesane zlatnim slovima na ulazu u Bečku akademiju medicinskih nauka) predstavljaju osnovnu premisu na kojoj se bazira naša ustanova, a takođe i prvi kriterijum pri izboru naših konsultanata - specijalista. Drugi osnovni kriterijumi - kriterijumi stručnosti i poštenja su skoro uvek ispunjeni samim tim što je kriterijum dobronamernosti ispunjen, budući da je  dobar čovek i lekar  posvećen svom poslu i uživa u pomaganju bolesnima lečeći i razumejući ih, a  najveća nagrada je zahvalnost pacijenta iskazana kroz osmeh, a ne kroz novac. Takav lekar posmatra pacijenta kao osobu koja traži pomoć, nikako kao još jedan radni zadatak. Mi ne prodajemo jeftine usluge.  Vredne usluge činimo dostupnim svima.