Beogad - popusti , Ginekolog - Moj kupon.
Čukarica

Kompletan ginekološki pregled! Sačuvajte vaše zdravlje!

2.490 rsd 5.000rsd
Ističe 22.01.2020
Preuzmi kupon

Ginekološki pregled treba shvatiti kao obavezu svake žene. Redvnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema.

Činjenica da postoje žene koje godinama nisu otišle na pregled, bukvalno je potresna. U najvećem broju slučajeva, kao razlog neredovne posete ginekologu, žene navode nedostatak novca. Problem ipak nije u nedostatku novca, mada retko ko ima na pretek, već u određivanju prioriteta! Zdravlje je prioritet, prva obaveza i osnovna potreba!

Ne dozvolite da vas bilo ko podseća, budite odgovorne prema sebi i prema vašim najmilijima. Kada dođe do narušavanja zdravlja, ne pati samo onaj koji je bolestan,
već i svi oko njega. Svi smo mi potrebni ljudima koji nas vole, našoj deci, roditeljima, prijateljima… Kao što mi sami više brinemo za njih nego za sebe, tako je i obrnuto.

Čuvajte se za sebe i za one kojima ste potrebni! Na vreme otkrivena promena može spasiti život!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhavata kompletan pregled ginekologa:
1. ginekološki ultrazvuk
2. kolposkopija
3. PAPA i VS test
4. palpatorni pregled grudi

Sa priloženim kuponom iznos od 2490rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.01.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/2508540 ili 064/1576125
  • Radno vreme: 12:00h – 18:00h
  • Adresa: Arčibalda Rajsa 11б , Beograd, Žarkovo

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

Ginekološka ordinacija se nalazi u mirnom delu grada, u ulici Arčibalda Rajsa 11б, na opštini Čukarica. U okruženju su naselja Filmski grad, Cerak, Vidikovac, Banovo brdo i Žarkovo.

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće.

Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test – Papa test je jednostavan. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu.

Intervencije – lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.

Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće .

Dr Milena Džuverović specijalista ginekologije i akušerstva, diplomirala je i specijalizirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu. U bogatoj profesionalnoj karijeri najduži period je kao ginekolog radila u Domu zdravlja Simo Milošević u Žarkovu i na Banovom brdu. Najbolja preporuka je dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih pacijenata.