Beogad - popusti , Ginekoloski pregled - Moj kupon.
Vračar

Kompletan ginekološki sistematski pregled na Vračaru!

2.490 rsd 9.200rsd
Ističe 09.01.2020
Preuzmi kupon

Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene. U moderno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja, poliklinika dr Rončević pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti.

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Sastavni deo života svake žene treba da bude briga o sopstvenom zdravlju i njegovom očuvanju. Pod tim, u prvom redu, treba obratiti pažnju na reproduktivno zdravlje, a poseta i konsultacija sa ginekologom je najbolji način da se to i postigne. Nikada nije na odmet napomenuti da se najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, na redovnom pregledu, može uspešno lečiti i izlečiti!

Bolje sprečiti nego lečiti.


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 

Ponuda obuhavata:
1. pregled ginekologa
2. ultrazvuk ginekoloških organa sa color dopplerom
3. kolposkopija
4. papa test
5. grupa sekreta
6. palpatorni pregled dojki

Sa priloženim kuponom iznos od 2490rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 09.01.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/244 11 24, 063/384 940, 011/344 75 17
  • Radno vreme: Pon-Pet:08-20h Sub:08-15h Ned:Ne radi
  • Adresa: Baba Višnjina 37, Beograd, Vračar

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Poliklinika Dr Rončević se nalazi u ulici Baba Višnjina br.37 na Vračaru. Na jednom mestu možemo da Vam pružimo kompletnu uslugu sa izabranim timom lekara specijalista za sledeće oblasti medicine:
– Interna medicina – kardiologija, ultrazvuk color Doppler srca, holter monitoring EKG-a Holter krvnog pritiska, Ergometrija /test opterećanja/ Endokrinologija, reumatologija, pulmologija, urologija, neurologija, dermatologija, gastroenterologija /snimanje želuca i creva/
– Ginekologija, kompletan pregled, brisevi papa, kolposkopija, intervencije, praćenje trudnoće 3D-4D vaginalni i transabdominalni ginekološki color Dopler,
– Onkologija – pregledi dojki, lasersko uklanjanje promena na koži, kondiloma, bradavica, keratoza i pojedinih mladeža,
– Medicina rada specijalistički pregledi i terapija, kućne posete, injekcije, infuzije
– Savremena dijagnostika, Color dopler, ultrazvuk, 3D i 4D:- stomačni organi, urološki trakt, prostata,
– UZ srca sa Color dopplerom,
– Ginekologija, dojke, štitasta i druge žlezde, limfa, meka tkiva, mišići,
– Color doppler svih krvnih sudova, arterija i vena vrata, mozga, tumora, izraslina, nogu, ruku, zglobova, dečijih kukova…Pregled obavlja subspecijalista kliničkog ultrazvuka. Vršimo prenos pregleda na medije: USB, CD, DVD- Sistematski pregledi grupa i pojedinaca, izdavanje lekarskih uverenja, spirometrija, snimanje sluha…Naš tim vrhunskih lekara uz pomoć znanja, iskustva i najsavremenije opreme brine o vašem zdravlju i pruža medicinske usluge po pristupačnim cenama.