Kompletan servis autoklime za 2299rsd uz besplatan kupon!

Beograd, popusti. Servis autoklime. Moj kuponPopusti uz besplatan kupon za Kompletan servis autoklime (vakumiranje, zamena ulja u kompresoru, dezinfekcija ventilacionih otvora, punjenje freona! Kuponi - Moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3200KUPON ISTIČE
2299 RSD15/09/2019

Popust na servis autoklime – Preuzmite besplatan kupon i iskoristite popust na kompletan servis autoklime u profesionalnoj klima sevisu Sale na Novom Beogradu!

Savremen način života podrazumeva i mnogo vremena provedeno u automobilu, zbog čega je pogotovo u vrelim letnjim danima ispravnost vašeg klima uređaja bitna, pre svega zbog čistijeg vazduha u kabini vozila, bez bakterija i drugih mikroorganizama, a zatim i zbog prijatnijih uslova za vožnju. Redovno održavanje klime na vašem vozilu, odnosno redovno servisiranje auto klime učiniće da ona radi ispravno.
Zarad opšteg zdravlja neophodno pripremiti besprekoran rad klime u prostoru u kome ćemo boraviti. To važi i za naše automobile, za vožnju do posla, nalaženje sa prijateljima ili izlet van grada, a naročito ukoliko ste na letovanje planirali da idete autom.
Servis autoklime Sale vrši sve vrste popravki auto klima na putničkim vozilima, kao i na teretnim, i vozilima specijalne namene. Upotrebljavamo savremene servisne stanice, alate i tehnike prilikom servisiranja, a u cilju kvalitetnijeg, bržeg i efikasnijeg pružanja usluga.

Samo potpuno ispravan klima uređaj efikasno hladi! Obavite kompletan servis auto klime po najpovoljnijoj ceni! Očekujemo Vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jedan automobil
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata kompletan servis autoklime (vakumiranje, zamena ulja u kompresoru, dezinfekcija ventilacionih otvora, punjenje klime najkvalitetnijim freonom + Gratis dijagnostika
 Uz priloženi kupon iznos od 2299rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.09.2019.
– Poneti sa sobom odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje minimum jedan dan ranije
– Telefon: 062/254 914
– Radno vreme: pon-pet od 08-19h, subota od 08-18h
– Adresa: Majevička 2a (u blizini Sportsog centra 11.april) Novi Beograd


 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona
TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.autoklimesale.com/ Adresa : Majevička 2a, Novi Beograd
Telefon : 062/254914
Pogledaj na mapi
PROFESIONALNI KLIMA SERVIS SALE nalazi se u Novom Beogradu u ulici Majevička 2a, u neposrednoj blizini KBC Bežanijska Kosa i Sportskog centra 11. april Višegodišnje iskustvo u servisiranju auto klima! Vršimo sve vrste popravki auto klima na putničkim vozilima, kao i na teretnim, i vozilima specijalne namene. Upotrebljavamo savremene servisne stanice, alate i tehnike prilikom servisiranja, a u cilju kvalitetnijeg, bržeg i efikasnijeg pružanja usluga. BESPLATNA PROVERA AUTOKLIME-PROVERA SISTEMA ZA SAMO 5 MINUTA NAJSAVREMENIJIM APARATIMA! U Servisu autoklime pružamo sledeće usluge: REMONT KOMPRESORA, ALUMINIJUMSKO ZAVARIVANJE HLADNJAKA, IZRADA CEVI, popravka i održavanje uređaja i sistema grejanja i ventilacije, punjenje sistema, dezinfekcija sistema. Vršimo dezinfekciju i antibakterijko čišćenje kima WAECO (Air-Con Refresh) sistemom sa garancijom od 2 godine. Besplatna provera akumulatora i grejača motora, kao i provera antifriza. Za sve informacije i zakazivanje termina za punjenje i servis auto klime kontaktirajte nas putem telefona 062/254-914