KOMPLETNA DEPILACIJA CELOG TELA HLADNIM VOSKOM (cele ruke, cele noge, plitke prepone, nausnice,brazilika) za SAMO 690rsd! Iskoristi POPUST uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
690 RSD31/05/2019

Rešite se neželjenih dlačica uz pomoć hladnog voska.Oslobodite su suvišnih dlačica i uživajte u mekoj, glatkoj koži koja će blistati! Depilacije hladnim voskom je uvek čist i sterilan vosak, kao i trake, namenjene samo vama. Princip je isti kao i kod depilacije toplim voskom – dlaka se čupa iz korena, tako što se vosak zalepi za dlaku i kad ga, naglim pokretom, strgnete s kože, on dlaku izvuče iz korena. Redovnom primenom ovog tretmana, učinićete da dlaka počne da slabi i da se proređuje. Prijatan ambijent, stručno i profesionalno osoblje, pozitivna atmosfera i visokokvalitetni kozmetički preparati, garant su da ćemo o Vašoj lepoti brinuti na pravi način. Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Kopletnu depilaciju celog tela hladnim voskom (cele ruke, cele noge, plitke prepone, nausnice,brazilika)
– Sa priloženim kuponom iznos od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.05.2019.
– Ukoliko ste sprečeni da dođete, blagovremeno pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/31 08 110
– Radno vreme: svim danima 09-21h osim nedelje
– Adresa: Cara Dušana 78, Zemun


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Adresa : Cara Dušana 78, Zemun
Telefon : 060/31 08 110
Pogledaj na mapi
Salon lepote Laguna je oaza vrhunske nege i ulepšavanja smeštena u centru Zemuna. Domen rada našeg salona obuhvata kompletne frizersko-kozmetičke usluge. Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada je veliki broj dama koje salon napuštaju sa osmehom na licu zadovoljne zbog nove frizure ili savršenog izgleda noktiju. Naš profesionalni tim nudi najpopularnije tehnike sređivanja noktiju: klasičan manikir, ojačavanje, izlivanje i nadogradnja noktiju akrilom ili gelom. Uz estetski pedikir u salonu Laguna nokti na stopalima biće uvek savršeno sređeni i lakirani, a koža glatka i negovana. Salon lepote Laguna pruža i usluge nadogradnje svilenih trepavica kao i usluge profesionalnog šminkanja i usluge depilacije. Posetite nas i uverite se i sami!