Beogad - popusti , Stomatolog - Moj kupon.
Zvezdara

Kompozitna faseta za jedan zub. Iskoristi popust uz besplatan kupon!

1.850 rsd 6.000rsd
Ističe 11.12.2019
Preuzmi kupon

Zdravlje, popusti –  stomatolog! Iskoristi popust uz besplatan kupon – stomatolog – Kompozitna faseta za jedan zub. Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon!

Ako želite da promenite oblik i veličinu zuba ili smanjite razmak između istih? To vam je sada po odličnoj akcijskoj ceni omogućila stomatološka ordinacija Dens in Dente, sa odličnim materijalima i još boljim stručnjacima.

Kompozitne fasete su izrađene od tzv. “belih ili hladnih plombi”  njima se postiže izuzetan estetski nivo, a sam postupak je bezbolan. Koriste se za promenu oblika i veličine zuba, za smanjivanje razmaka između zuba (dijastema), za maskiranje ispucale gleđi, prebojenih zuba. Kompozitne fasete se mogu izraditi u ustima pacijenta, dakle može se zaobići izrada u tehnici. Za koju god vrstu faseta se pacijent odluči priprema zuba tj. preparacija za fasetu je slična.

One vam mogu pomoći u svim vidljivim “greškama” ili estetskim problemima koje svakodnevno vidite u ogledalu, a koje vam možda čak smetaju i kod zagriza, a pogotovu kod osmeha. Zato ne čekajte, rešite ono što vas muči jednom posetom stomatologu u stomatološkoj ordinaciji Dens in Dente!

Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete vašu posetu! Uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju!


  • BLIC KUPON 
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata kompozitnu fasetu za jedan zub
Sa priloženim kuponom iznos od 1850rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 11.12.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626
  • Radno vreme: pon – pet od 10h – 20h
  • Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd, Konjarnik

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik.
U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju.
Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način.
Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata.
Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta.
Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju.