Korektivne vežbe za skoliozu i kifozu- paket obuhvata 5 dana vežbanja po sat vremena uz asistenciju fizioteraputa!

popust
-50%
8.000 rsd
4.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 4.000 rsd

Korektivna gimnastika predstavlja integralni deo kineziterapije. Korektivna gimnastika ciljanim vežbama deluje na ispravljanje deformiteta kičmenog stuba . To mogu biti vežbe za skoliozu i kifozu.Korektivna gimnastika i korektivne vežbe za krivu kičmu se mogu preventivno primenjivati kod dece koja imaju predispozicije za nastanak nekog od posturalnih deformiteta ali i kasnije u zrelom dobu.

Vežbe za skoliozu i sam trening imaju osnovni zadatak da toniziraju , jačaju istegnute mišiće konveksne strane. Treba koristite sve početne položaje u vežbama za kičmu koji mogu biti od koristi,vodeći računa da se u početku rada orijentiše na takve položaje koji će zahtevati minimum napora i utroška energije.
Lečenje, vežbe za kifozu,treninzi i sam tretman kod kifoze se odvijaju u komunikaciji sa lekarom specijalistom. Zadatak treninga,vezbi za kičmu i korektivnih vežbi je da imaju kao glavni cilj jačanje i toniziranje oslabljenih mišića leđa,uz prethodno stvaranje uslova za primenu ovih vežbi istezanjem mišića prednje grudnog koša,ako se radi o težem stadijumu.

Zajedno sa Vama brzo do uvida u Vaše u zdravstveno stanje.

Neophodno je priložiti Medicinsku dokumentaciju koja predstavlja  zapisnik o zdravstvenom stanju pacijenta, kao i radu lekara u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja, dijagnostičkim procedurama , terapiji i ishodu terapije.

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju odabranom lekaru ?

Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.
Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje.

Svakao, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Korektivne vežbe za skoliozu i kifozu
  • Paket obuhvata 5 dana vežbanja po sat vremena uz asistenciju fizioteraputa

Napomena: Obavezno ponesite Medicinsku dokumentaciju kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr).

Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako,ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju.

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu od 4.000 rsd 

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 03.05.2023.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!