Laserska epilacija ramena ili pazuha za muškarce za 980rsd!

Beograd - laserska epilacija - popustPopust u kozmetickim salonima! Laserska epilacija za muskarce, brazilska epilacija...iskoristi popust uz besplatan kupon bez placanja unapred. Kupon - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3500KUPON ISTIČE
980 RSD12/09/2019

Iskoristite popust od 72% – laserska epilacija ramena ili pazuha za muškarce DERMAX RF Light aparatom uz besplatan blic kupon! Laserska epilacija- glatka i nežna koža!

Zaboravite na bolne depilacije voskom, kremu za depilaciju ili brijač, laserska trajna epilacija je trajno i komforno rešenje za vas. Glatka i nežna koža bez dlačica odavno već nije imperativ lepote samo pripadnicama ženskog pola. Svaki moderan muškarac koji drži do sebe zna da je negovan izgled najlakši put do ženskog srca i samopouzdanja koje harizmu čini neodoljivom!
Pripreme za tretman: Prilikom epilacije laserom ciljana struktura je pigment koga ima najviše u dlaci. Tokom epilacije laserom, same dlake sprovode laserski zrak do svog korena, gde se praktično dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren.Tokom epilacije laserom, same dlake sprovode laserski zrak do svog korena, gde se praktično dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren.
Sa oštećenjem korena dlake značajno se usporava i njen rast. Ostale strukture kože laserski zrak ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. Iz istog razloga može se tretirati samo dlaka koja ima pigmenta.
Posetite nas i prepustite se rukama profesionalaca!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata Lasersku epilaciju ramena ili pazuha za muškarce DERMAX RF Light aparatom
– Za pun efekat neophodno je uraditi od 5-8 tretmana
– Sa priloženim kuponom iznos od 980rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 12.09.2019.
– Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Zakazivanje na telefon: 064 40 40 450
– Radno vreme: 10-18 (ponedeljak-petak) 10-16h (subota)
– Adresa: Antifašističke borbe 18, lokal 9, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.arenaestetik.rs Adresa : Antifašističke borbe 18, lokal 9
Telefon : 064 40 40 450
Pogledaj na mapi
Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su: Epilacija- Kavitacija- Lifting tela i lica- hijaluron i botox, mezoterapija,lipoliza,izbeljivanje zuba,trajna šminka.