Voždovac

Lash lifting trepavica + farbanje trepavica! Tretman za savršen pogled!

690 rsd 1.700rsd
Ističe 12.01.2020
Preuzmi kupon

Ženske trepavice su oduvek u fokusu, a samim tim i želja da ona budu guste, bujne i uvijene. Posle ere nadogradnje trepavica, u kojoj su se posebnim metodama, lepile svilene trepavice dlaka na dlaku – najnoviji tretman ulepšavanja okoloočne regije predstavlja Lash Lift trepavica.
Lash lift trepavica predstavlja hemijsko uvijanje (podizanje) prirodnih trepavica i njihovo bojenje. Tretman koji neguje i hrani dubinski vaše trepavice. Ono što je inovativno kod ovog tretmana jeste to što se trepavice tretiraju keratinom, koji popunjava i hrani dlaku, čineći je glatkom i punijom (baš kao kod keratina na kosi). Keratin je gradivni element kože, kose i noktiju i samim tim je prirodna supstanca. Dakle, nema nikakve nadogradnje niti lepljenje veštačkih svilenih!
Tretman traje oko sat vremena, potpuno je bezbolan i prijatan za klijenta, a efekat traje od 6 do 8 nedelja, a zavisi od rasta trepavica. Oči možete regularno umivati, šminkati po želji i nanositi maskaru.

Nemojte više sanjati o dugačkim trepavicama i zavodljivom pogledu. Zaboravite na crne mrlje ispod oka uzrokovane maskarom koja se rastopila, osećajte se slobodno uz najnoviju metodu uvijanja trepavica.

BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata lash lifting trepavica + farbanje trepavica
Sa priloženim kuponom iznos od 690 plaćate našem partneru na licu mesta

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 12.01.2020.
  • Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
  • Obavezno je zakazivanje unapred
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Telefon za zakazivanje: 064/47-68-172
  • Radno vreme: Pon-Pet od  10- 20h. Subota 10-15h, nedelja ne radna
  • Adresa: Bulevar Peka Dapčevića 104, stan 3, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Studio lepote First Lady nalazi se na adresi Bulevar Peka Dapčevića 104. Studio za negu vaše lepote pružiće vam brižljivo kreirane tretmane lica i tela. Cilj našeg rada je da se vi osećate lepo i zadovoljno. Osluškujući pažljivo vaše želje i potrebe trudimo se da opravdamo vaše poverenje i postanemo vaš izbor broj jedan kada je u pitanju nega vašeg lica i tela.