LED maska za zatezanje kože lica, ublažavanje bora, akni i umora lica!

popust
-52%
1.250 rsd
600 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 650 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Led maska za lice je hit tretman u celom svetu jer vraća koži sjaj posle svega nekoliko tretmana!

LED maska za lice osvaja na prvi pogled. Stručnjaci su iskoristiti led svetla koja podstiču regeneraciju unutrašnjih slojeva kože. U zavisnosti od problema sa licem, birate boju led svetla koja vam treba. Oslobodiće vas svih vrsta akni, a posebno se preporučuje kod infekcija. Svi oni koji vole da cede bubuljice, mogu da odahnu! Nakon nepravilnog ceđena ostaju ožiljci od akni, a ovaj tretman može učiniti vaš ten ujednačenim i sjajnim.

Led maska za lice će snopom svetlosti podstaći smirivanje infekcije. Lagano će izvući sebum na površinu i gnoj iz gnojnih bubuljica. Uticaće regenerativno na unutrašnje slojeve kože lica pa će nakon nekoliko tremtana nestati problematična koža.

Led maske za lice omiljene su širom planete jer daju dugoročne rezultate. Kada svetlosni snop prodre kroz kožu regeneriše samu unutrašnjost ćelija. Umiruje rad lojnih žlezda, sprečavajući prekomerno lučenje sebuma. Najčešće je preterano lučenje odgovorno za nastanak crvenih i bolnih potkožnih akni.

Korisnice Led maske za lice navode da su se vidljivo smanjile duboke bore na čelu i preventivno sprečio nastanak bora oko očiju. Izborom adekvatne Led maske za lice pospešićete cirkulaciju u unutrašnjosti tkiva. Kada je cirkulacija ubrzana u drugom sloju kože luče se dodatni proteini. Izgledaćete sveže i odmorno, što je odlično znati, jer sigurno niste izbegli dosadne i tamne podočnjake.

Pravilnim izborom svetlosnog snopa u Led maski za lice rešićete se umorne i suve kože!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

 • LED maska za zatezanje kože lica, ublažavanje bora, akni i umora lica

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 600 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 18.09.2022.
 • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Salon lepote A&A
 • Skender Begova 53a, Beograd, Dorćol
 • Telefon: 064/20 57 753

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!