Zemun

Maderoterapija – anticelulit masaža oklagijama uz besplatan kupon!

790 rsd
Ističe 11.03.2020
Preuzmi kupon

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – tačnije od drveta.

Masaža oklagijama radi se sa prirodnim materijalima. Sam naziv potiče od španske reči „madera“ koja znači „drvo“ i nastavka „terapija“ koji znači lečenje (maderoterapia izvorni termin) . Bukvlano prevedeno, ovo bi bilo lečenje drvetom.

Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tela. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način uneli u organizam, ne samo na neke očigledno štetne i opasne materije. Višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit.

Zato je stimulacija limfnog sistema izuzetno važan korak kada pokušavamo da se rešimo ovog kozmetičkog košmara, a anticelulit masaža oklagijama ima upravo tu ulogu  – ravnomernim, ritmičnim pokretima stimuliše protok limfe i radi se svojevrsna limfna drenaža. Time se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: Maderoterapiju – anticelulit masažu oklagijama
Sa priloženim kuponom iznos od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 11.03.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen
  • Telefon za informacije i zakazivanje: 065/3 363 493
  • Radno vreme: svim danima osim nedelje od 10h do 20h
  • Adresa: Aleksandra Dubčeka 44, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Odvojite vreme samo za sebe u uzurbanom tempu svakodnevnice, zavirite u mirni kutak opuštanja. Prijatni ambijent, profesionalni i strucni kadar omogućiće vam reset duha i tela. Razmišljali smo i o praktičnosti pa na jednom mestu možete sebi priuštiti: tretmane lica, higijenski tretman, anticelulit masaža – Maderoterapija, depilacija hladnim voskom.

Posebno izdvajamo za Vas
Energetski procesi-Bars tehnika, Telesni procesi MTVSS, Korekcija vida, Biomimeticka mimikrija

Edukativni Centar by Aleksandra pružiće vam na jednom mestu potpun užitak i preko potrebnu negu, koja vodi do sveukupnog poboljšanja kvaliteta života na različitim poljima, a pri tom biće mesto na koje ćete rado ponovo doći po svoju dozu sreće. Dođite da uživamo zajedno u rezultatima kakve ste oduvek želeli!