Maderoterapija lica na Dorćolu za 499rsd uz besplatan kupon!

Popusti, kozmeticki saloni. Maderoterapija lica. Moj kuponLepota - Beograd. Kozmeticki saloni nude popuste za tretmane lica. Maderoterapija lica ili tela uz besplatan kupon. Relax masaza ledja. Preuzmite besplatan kupon i ostvarite popust - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1000KUPON ISTIČE
499 RSD16/09/2019

Tretmani lica – popusti! Maderoterapija lica uz besplatan kupon bez registracije. Popust za tretman –  Maderoterapija lica. Ostvarite popust na izuzetan tretman!

Ovaj tretman je novo u kozmetičkim salonima, ali veoma popularan jer daje sjajne rezultate! Pravilnim pokretima masera koji upotrebljava male oklagije oblikuje se celo lice. Oblikuju se jagodice i donja vilica, eliminišu fine linije bora kao i  uspešno se dobija kontura usana. Kao poseban efekat izdvaja se eliminisanje podbradka, što je do sada i u nekim slučajevima bilo moguće jedino estetskim zahvatima. Pored toga,  ttretman lica oklagijama stimuliše izbacivanje viška tečnosti koja se posebno manifestuje u vrećicama ispod očiju.

Ovaj tretman podrazumeva oklagijanje lica specijalno dizajniranom oklagijama, od drveta, kao i standardna koja se koristi u kuhinji, ali napravljena od specijalne vrste drveta , posebnom tehnikom obrade drveta i posebnog oblika.

Veoma je korisna jer se njome stimulišu mišići lica, koji se sa godinama prilično olenje pa dođe do opuštenog izgleda lica. Ovakav vid masaže takođe je veoma prijatan i opuštajući, tako da ćete želeti da je ponavljate iznova i iznova.

Probajte nešto novo!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu regiju
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Maderoterapija popust
– Ponuda obuhvata maderoterapiju lica
-Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 499rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 16.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Telefon: 064/20 57 753
– Radno vreme: svim danima od 10-20h osim utorka
– Adresa: Skender Begova 53a, Beograd, Dorćol


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Adresa : Skender Begova 53a, Dorćol
Telefon : 064/20 57 753
Pogledaj na mapi
Salon lepote A&A nalazi se u Skender-begova 53a, u Beograd na Dorćolu, paralelno sa ulicom Cara Dušana. Bićete oduševljeni jer će vas dočekati nasmejana, ljubazna, pozitivna, lepa, mlada gospođa, koja svoj posao radi profesionalno i sljubavlju  sa velikim iskustvom. Salon pruža sledeće usluge: - Masaže: celog tela, parcijalna, antistres, masaža lica,- Manikir,pedikir izlivanje, nadogradnja, izlivanje noktiju, gel lak, korekcija.- Svilene trepavice tehnikom dlaka na dlaku ili Ruski volumen.- Frizerske usluge: dečijije šišanje,šišanje, feniranje, farbanje izrastka, pramenovi u više boja- Depilacija: cele noge sa preponama ruke, nausnice ili celog tela Prepustite se i vi i uživajte u svakom trenutku provedenom u salonu lepote A&A!