Beograd - Tretmani lica, Maderoterapija popust. Moj kupon
Novi Beograd

Maderoterapija lica u trajanju od 40 minuta – povratite vašem licu sjaj!

790 rsd 1.800rsd
Ističe 20.10.2019
Kozmetički salon In Derma
Preuzmi kupon

Maderoterapija lica u trajanju od 40 minuta uz besplatan kupon samo 790rsd! Iskoristite popust od 56%! Maderoterapija lica – povratite Vašem licu sjaj!

Maderoterapija lica oblikuju jagodice i donju vilicu, eliminiše fine linije bora kao i konturu usana. Kao poseban efekat izdvaja se eliminisanje podbradka, što je do sada u nekim slučajevima bilo moguće jedino estetskim zahvatima. Pored toga, maderoterapija lica stimuliše izbacivanje viška tečnosti koja se posebno manifestuje u vrećicama ispod očiju.
Ovaj tretman je novo u kozmetičkim salonima, ali veoma popularan jer daje sjajne rezultate! Podrazumeva oklagijanje lica specijalno dizajniranom oklagijama, od drveta, kao i standardna koja se koristi u kuhinji, ali napravljena od specijalne vrste drveta i posebnom tehnikom obrade drveta i posebnog oblika. Veoma je korisna jer se njome stimulišu mišići lica, koji se sa godinama prilično olenje pa dođe do opuštenog izgleda lica. Ovakav vid masaže takođe je veoma prijatan i opuštajući, tako da ćete želeti da je ponavljate iznova i iznova.

Probajte nešto novo!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”
– Ponuda obuhvata maderoterapije lica u trajanju od 40 minuta
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 790 rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 20.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon: 064/1960-867
– Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h
– Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Dušana Vukasovića 56b
064/196 08 67
Pogledaj na mapi
Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd. U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta. Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo: -epilaciju -kavitaciju -radio-talasni lifting -mezoterapiju -mikrodermoabaraziju -izbeljivanje zuba laserom -kvantnu analizu tela -ultrazvučni piling Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma!