MADEROTERAPIJA NOGU u trajanju od 30 minuta u CENTRU GRADA za 699rsd SAMO ZA DAME! Iskoristi popust uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1200KUPON ISTIČE
699 RSD07/07/2019

Višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit.
Zato je stimulacija limfnog sistema izuzetno važan korak kada pokušavamo da se rešimo ovog kozmetičkog košmara -celulita. Aktivira se metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – tačnije od drveta.
Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tela.

Ne propustite ovu ponudu…Očekujemo Vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata maderoterapiju  nogu u trajanju od 30 minuta
– Ponuda važi SAMO ZA DAME
– Sa priloženim kuponom iznos od 699rsd  plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 07.07.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/422 67 11
– Radno vreme: pon-pet od 10-18h, subota od 09-15h
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!