Maderoterapija nogu od 30 min u centru grada za 899rsd!

1746
Beogad - popusti , Maderoterapija nogu - Moj kupon.Lepota - Popusti - Beogad! Maderoterapija - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za maderoterapija nogu uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1250KUPON ISTIČE
899 RSD31/08/2019

Maderoterapija Popust! Uz bespatan kupon, bez registracije iskoristi popust: Maderoterapija nogu – Mršavljenje-rešite se celulita! Besplatni kuponi!

Višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu, zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit.
Zato je stimulacija limfnog sistema izuzetno važan korak kada pokušavamo da se rešimo ovog kozmetičkog košmara -celulita. Aktivira se metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – tačnije od drveta.
Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tela. Preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita a najviše veruju masažama!

Ne propustite ovu ponudu…Očekujemo Vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata maderoterapiju  nogu u trajanju od 30 minuta
– Ponuda važi SAMO ZA DAME
– Sa priloženim kuponom iznos od 899rsd  plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/422 67 11
– Radno vreme pon-pet od 09-18h, subota od 09-16h.
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula


 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/pages/At-the-STARS-Studio/468639459874851?sk=info&tab=page_info Adresa : Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula
Telefon : 060/3246654
Pogledaj na mapi
Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!