MADEROTERAPIJA NOGU u trajanju od 30 – 40minuta za samo 599rsd! Sjajan POPUST od 60% uz BESPLATAN BLIC KUPON!

1016
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1500KUPON ISTIČE
599 RSD15/02/2019

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – tačnije od drveta.
Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tela. Onda kada je zbog loših životnih navika, loše ishrane i nedovoljno kretanja ustajao i kada se limfa u njemu ne pokreće, toskini ostaju zarobljeni u njemu i on ne radi svoj posao.
Višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit.
Zato je stimulacija limfnog sistema izuzetno važan korak kada pokušavamo da se rešimo ovog kozmetičkog košmara -celulita. Aktivira se metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.

Rešite se neprijatnosti…Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona 
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata Maderoterapiju nogu u trajanju od 30-40minuta
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 599rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 22.03.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon:064/47 15 932
– Radno vreme: ponedeljak – petak  od 10h do19h
– Adresa: Čumićevo sokače 79


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Adresa : Čumićevo sokače, lokal 79.
Telefon : 064/4715932
Pogledaj na mapi
Salon lepote Anchhy Beleza pruža sve što vam je potrebno za negu lepote i više od toga. Nalazi u samom srcu grada, u ulici Čumićevo sokače, lokal 79.. Sve usluge u ovom salonu lepote su podređene vašem ulepšavanju, opuštanju i uživanju. Na jednom mestu možete naći kozmetičke usluge koje će izraziti vašu lepotu i negovati je. Usluge:- nega noktiju (manikir, pedikir, ojačavanje i nadogradnja noktiju...) - depilacija (noge, ruke, prepone, nausnice...)- masaža Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz Salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.