Zemun

Magnetna rezonanca glave, kičme ili sinusa u DC Zemun!

8.950 rsd 11.950rsd
Ističe 10.01.2020
Preuzmi kupon

Magnetna rezonanca (MR) je najsavremenija dijagnostička tehnika snimanja koja proizvodi slike visoke rezolucije unutrašnjih struktura tela uz pomoc magnetnog polja i radiofrekventnih talasa bez korišćenja štetnog jonizujućeg zračenja. Koristi se u dijagnostokovanju tumora, neuroloških problema, ortopedskih stanja, procene vaskularnih struktura i vaskularizacije organa kao i za mnoga druga stanja. MRI mozga kao najčešća procedura koristi se za detektovanje i dijagnostikovanje oboljenja mozga svih vrsta.

Priprema za pregled: Pacijenti moraju da znaju o eventualnim metalnim implantima (pace maker, stentovi, metalni srčani začistak, endoproteze…) ili eventualnim stranim metalnim objektima (geleri, metalni opiljci…) u svom telu, a obavezno je obavestiti radiologa i tehničara o tome pre započinjanja pregleda. ,Pre pregleda pacijenti mogu jesti normalno, a nakon pola sata koliko prosečno traje pregled mogu se vratiti uobičajnim aktivnostima. Preporučujemo pacijentima da obuku komfornu i široku odecu (trenerka). Metalni predmeti poput sata, mobilnih telefona, ključeva, nakita, kreditnih kartica i drugih metalnih predmeta treba ostaviti kući ili dati na čuvanje osobi koja je u pratnji pacijenta. Sitni metalni predmeti na odeći mogu uticati na kvalitet slike tako da je neophodno izbegavati odeću sa metalnim delovima (rajfesluse, drikere, šljokice…). Ne bi trebalo nanositi dezodorans ili šminku pre pregleda.


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu (pregled jedne regije)
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata magnetnu rezonancu glave, kičme, ili sinusa (bez kontrasta) 
Sa priloženim kuponom iznos od 8950rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 10.01.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/31-60-309
  • Radno vreme: radnim danima 08h – 20h; subotom: 08h – 14h
  • Adresa: Tošin bunar 6, Beograd, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 16 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.

Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze.

Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.