Beogad - popusti , Masaža lica - Moj kupon.
Novi Beograd

Masaža lica, vrata i dekoltea za 390rsd uz besplatan kupon!

390 rsd 1.200rsd
Kupon je istekao 05.09.2019
Kozmetički salon In Derma

Masaža lica,Popust! Iskoristi popust uz besplatan kupon: masaža lica, vrata i dekoltea sa završnom maskom prema tipu kože na  Novom Beogradu!

Ova ponuda obuhvata masažu lica, vrata, dekoltea, masku prema tipu kože i na kraju kremu . Masaže su deo svakog tretmana, koje klijenti najviše vole. Masažom se podstiče cirkulacija, a pilingom se otklanjaju izumrle ćelije na koži čime se poboljšava apsorpcija preparata za negu kože. Potrebno je raditi minimum jedanput mesečno.

Shodno obavezama i manjku vremena, koje svako od nas ima, ovo je često tražen tretman kojim se relaksira i koža i psiha. Ovaj tretman se može obogatiti i aromatičnim uljima, što dodatno utiče na opuštanje klijenta. Nakon tretmana osećaćete se maksimalno opušteno i rasterećeno, sa nežnom i nahranjenom kožom.

Redovna nega uvek daje rezultate!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jedan tretman
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata masažu lica, vrata i dekoltea sa završnom maskom prema tipu kože plus krema
– Sa priloženim kuponom iznosu od 390 rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 05.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon: 064/1960-867
– Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h
– Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Dušana Vukasovića 56b
064/196 08 67
Pogledaj na mapi
Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd. U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta. Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo: -epilaciju -kavitaciju -radio-talasni lifting -mezoterapiju -mikrodermoabaraziju -izbeljivanje zuba laserom -kvantnu analizu tela -ultrazvučni piling Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma!