Masaža oklagijama – Maderoterapija nogu, leđa, stomaka za 960rsd!

Lepota - Beogad - popusti, Masaža oklagijama - Moj kupon.Lepota - Popusti - Beogad! Masaža oklagijama - Akcije! Besplatni kuponi za tretmane za mršavljenje uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1200KUPON ISTIČE
960 RSD24/09/2019

Masaža oklagijama popusti! Uz besplatan kupon – bez registracije iskoristite popust za maderoterapija nogu, leđa, stomaka u salonu lepote Sensus!

Maderoterapija (anticelulit masaža oklagijama) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita. Takođe imamo i efekat kompletne detoksikacije i relaksacije celog organizma, kao i smanjenje obima tela i zatezanje kože.
Masažom se duboko prodire unutar kože, zahvaljujući čemu se aktiviraju ćelije iznutra. Baš zbog toga, efektima maderoterapije su najzadovoljnije one osobe koje su želele da eliminišu sedalni deo na bokovima, zategnu butine i noge, izdefinišu noge, koriguju struk, smanje obim stomaka. Za znatne rezultate na vašem telu potrebno je najmanje 5 tretmana.

Drveni elementi kojima se radi masaža su posebno oblikovani i njihova prednost je u tome što pružaju intenzivni pritisak na fibrozni celulit a masne naslage se uklanjaju zajedno sa svim ostalim toksinima u telu.

Razbijte masne naslage i uklonite bore i celulit, uskladite ravnotežu energije, uklonite stres po fantastičnoj ceni u salonu lepote Sensus!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata maderoterapiju nogu, leđa, stomaka –  masaža oklagijama
– Sa priloženim kuponom iznos od 960rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.09.2019.

– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno zakazivanje
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/49 20 118
– Radno vreme: svim danima od 09-20h
– Adresa: Đona Kenedija 9a, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Adresa : Đona Kenedija 9a, Novi Beograd
Telefon : 060/49 20 118
Pogledaj na mapi
Salon lepote Sensus nalazi se na adresi Đona Kenedija 9a, Novi Beograd. U službi smo lepote i zdravlja vašeg tela, ruku i kose. Izuzetno lepo opremljen salon lepote svojim posetiocima pruža širok asortiman usluga za ulepšavanje i dovođenje do savršenstva Vašeg izgleda. Zablistajte u svom punom sjaju i probudite boginju u sebi uživanjem u nasem salonu. Iskustvo u spoju sa preparatima i aparatima renomiranih kozmetičkih kuća, daju nam mogućnost da uradimo tretmane po meri svake kože, pa i Vaše. Izgledajte zanosno i oduševite sve oko vas pojavom koja ostavlja bez daha.