Lepota - Beogad - popusti, Masaža oklagijama - Moj kupon.

Masaža oklagijama – Maderoterapija nogu, stomaka!

popust
-20%
1.200 rsd
960 rsd
Kupon je istekao

Masaža oklagijama popusti! Uz besplatan kupon – bez registracije iskoristite popust za maderoterapija nogu, stomaka u salonu lepote Sensus!

Maderoterapija (anticelulit masaža oklagijama) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita. Takođe imamo i efekat kompletne detoksikacije i relaksacije celog organizma, kao i smanjenje obima tela i zatezanje kože.
Masažom se duboko prodire unutar kože, zahvaljujući čemu se aktiviraju ćelije iznutra. Baš zbog toga, efektima maderoterapije su najzadovoljnije one osobe koje su želele da eliminišu sedalni deo na bokovima, zategnu butine i noge, izdefinišu noge, koriguju struk, smanje obim stomaka. Za znatne rezultate na vašem telu potrebno je najmanje 5 tretmana.

Drveni elementi kojima se radi masaža su posebno oblikovani i njihova prednost je u tome što pružaju intenzivni pritisak na fibrozni celulit a masne naslage se uklanjaju zajedno sa svim ostalim toksinima u telu.

Razbijte masne naslage i uklonite bore i celulit, uskladite ravnotežu energije, uklonite stres po fantastičnoj ceni u salonu lepote Sensus!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata maderoterapiju nogu, stomaka –  masaža oklagijama
– Sa priloženim kuponom iznos od 960rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.10.2019.

– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno zakazivanje
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/49 20 118
– Radno vreme: svim danima od 09-20h
– Adresa: Džona Kenedija 9a, Novi Beograd


Raspoloživosti kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!