Masaže: 2 relax, 2 terapeutske i aromaterapija u Avgustu za 2400rsd

Popusti, masaže uz besplatan kupon. Moj kuponBeograd - popusti za masaze! Terapeutska, relaks, anticelulit masaža, aromaterapija - popust! Preuzmi besplatan kupon - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6200KUPON ISTIČE
2400 RSD31/08/2019

Masaže – popust, kuponi! U studiju Viktorija,popust  samo u AVGUSTU: Paket od 5 masaža dve relax, 2 terapeutska i jedna aromaterapija! Masaže- olakšajte sebi!

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa (kortizola) u organizmu.
Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, pa čak i problema sa organima za varenje.
Terapeutska masaža leđa predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže. Dodatno obogaćene mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.
Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni. Manifestuje se kao osećaj lakoće i opuštenosti. Terapeutska masaža leđa ima blagotvorno dejstvo na ceo organizam jer otklanja sve blokade i nakupljeni stres u telu.
Aromaterapija je bliska masaži i lečenju dodirom, jer ulja pomažu i pojačavaju delovanje ovih metoda isceljivanja. Uspostavlja se  energetske ravnoteže u čoveku. Njihova osnovna funkcija je antiseptična, a takođe i nervno-psihološka, jer ulja uništavaju štetne klice, ali ne oštećuju tkiva organa i nervne ćelije.

Oslobodite se stresa i prepustite se profesionalcima…Očekujemo Vas!

 


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: Paket od 5 masaža od 30 minuta (2 relax, 2 terapeutske i jedna aromaterapija)
– Sa priloženim kuponom iznos od 2400rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana:011/38 62 207, 064/640 81 69
– Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje

– Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/viktorijaestetik/ Adresa : Ruzveltova 10
Telefon : 011/3862207
Pogledaj na mapi
Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela. Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i - radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su: - Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje DOBRODOŠLI!!!