Mešano meso 1 kg za četiri osobe+prilog za 950rsd! Besplatan kupon!

Beograd - Restoran Staro drvce, mešano meso - popusti, moj kuponRestoran Familija Staro drvce - popusti čak do 81%! Preuzmi besplatan kupon, i ostvari popust: mešano meso, cevapi,pljeskavice, kobasice... Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1290KUPON ISTIČE
950 RSD05/10/2019

Plati u restoranu Staro drvce Mešano meso (1kg.) sa krompirom za četiri osobe uz besplatan kupon! Mešano meso- uvek dobrodošlo, za prave gurmane!

Prijatna atmosfera uz fantastičnu uslugu i sjajan popust za četvoro, sasvim je dovoljno razloga da ovo bude vaše novo omiljeno mesto za slasne obroke i najlepše trenutke!
Ukoliko ste ljubitelj dobrog i kvalitetnog roštilja a pritom volite da uživate u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi, vodimo Vas u čuveni restoran, poznat po vrhunskim specijalitetima, sjajnim muzičkim večerima i domaćim ambijentom u kome ćete se osećati kao deo jedne prave porodične priče. Zbog kvalitetnog provoda postalo je jedno od omiljenih mesta za izlazak u celom gradu. Ako volite da posetite mesto koje pleni toplinom, pažljivo probranom hranom i bogatim izborom alkoholnih, bezalkoholnih pića onda je ovo prava ponuda za Vas.

Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Uz omiljeno piće, odličnu muziku, svi su raspoloženi i provode se ludo i nezaboravno!
Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu i posetite nas!!!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za 4 osobe
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata 1kg mešanog mesa za četiri osobe + prilog po izboru: krompir ispod sača,pofrit ili začinski krompir
– Sa priloženim kuponom iznos od 950rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima , a najkasnije do 05.10.2019.
– Neophodna najava dolaska 1 dan unapred!
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefoni za informacije: 061/14 15 998, 061//270 75 19, 060/378 68 68
– Radno vreme: 12.00 – 00,00h, petak i subota od 12.00 – 02,00h
– Adresa: Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Rakovica

Adresa : Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica
Telefon : 061/14 15 998, 061//270 75 19, 060/378 68 68
Pogledaj na mapi
Familija Drvce – Lounge bar u novom ambijentu, počinje sa radom !!! Zbog kvalitetnog provoda postalo je jedno od omiljenih mesta za izlazak u celom gradu. Familija Drvce nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava kapaciteta do 60 ljudi. U nesvakidašnjem ambijentu možete proslaviti Vaše venčanje, rođendan, godišnjicu firme, organizovati prezentaciju, promociju ili neki drugi korporativni događaj. Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Uz omiljeno piće, odličnu muziku, svi su raspoloženi i provode se ludo i nezaboravno!