Hotel - restoran Salaš 140, popusti, mesano meso. Moj kupon
Batajnica

Mešano meso i pomfrit za dvoje u Batajnici! Pravi gurmanluk!

490 rsd 1.000rsd
Ističe 28.10.2019
Hotel - restoran Salaš 140
Preuzmi kupon

Mešano meso popusti! Ručak ili večera za dvoje – Mešano meso + pomfrit! Počastite se izvrsnim gurmanlukom uz besplatan blic kupon i iskristite popust u Batajnici!

‘Salaš 140’ se nalazi na novosadskom putu u Batajnici. Hotel – restoran je u etno stilu i samim tim se razlikuje od drugih restorana. Motel poseduje 7 standardnih soba
(francuski+pomoćni ležaj),4 apartmana sa francuskim ležajem od kojeg 2 poseduju đakuzi kadu i 1 superior apartman. Objekat raspolaže sa 2 restoranske sale u etno stilu kapaciteta 120 mesta i 60 mesta gde možemo za Vas, Vašu firmu i prijatelje organizovati prezentaciju Vaših proizvoda i usluga! Etno stil u kome je sve opremljeno daje posebnu čar i toplinu ovom mestu,što je jos jedan dodatak više da se opredelite i kod nas organizujete prezentaciju!

Pošto smo i mi zagovornici, dobre, kvalitetne hrane, pripremili smo ponudu koju svaki pravi gurman neće moći da joj odoli – mešano meso + pomfrit za dvoje!

Posetite ‘Salaš 140’ i uživajte u prijatnoj atmosferi i izuzetnoj hrani!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za dve osobe
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata mešano meso + pomfrit za 2 osobe
– Sa priloženim kuponom iznos od 490rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.10.2019.
– Telefon za zakazivanje: 011/787 03 71 i 069/21 41 678 
– Radno vreme:svim danima od 07-24h
– Adresa: Pukovnika Milenka Pavlovića 140, Batajnica


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Batajnica

http://www.salas140.com
Pukovnika Milenka Pavlovića 140
011/7870371
Pogledaj na mapi
Salaš 140' nalazi se na starom novosadskom putu, na izlazu iz Batajnice prema Novoj Pazovi. Objekat raspolaže sa 2 restoranske sale u etno stilu kapaciteta 120 mesta i 60 mesta gde možemo za Vas, Vašu firmu i prijatelje organizovati prezentaciju Vaših proizvoda i usluga, ili organizovati razna slavlja. Etno stil daje posebnu čar i toplinu ovom mestu! U sklopu Salaša su i LUX apartmani sa đakuzijem koje možete iznajmiti po veoma pristupačnim cenama i uživati. Novo na Salašu 140 su i konji kao i poniji i domaće životinje koji upotpunjuju naš etno stil! Posetite nas!