Beogad - popusti , Teretana - Moj kupon.
Zvezdara

Mesec dana neograničenog vežbanja (teretana + cardio program)!

1.200 rsd 3.000rsd
Ističe 15.12.2019
Preuzmi kupon

Ukoliko želite da počnete da se bavite fizičkom aktivnošću fitnes centar NMM Element predstavlja pravo mesto za vas. Ovo je mesto gde se okupljaju dame i devojke koje žele da u svom životu imaju kontrolu nad sobom, svojim telom i zdravljem. Osim vežbi sa tegovima dostupne su vam brojne sprave za vežbanje različitih mišićnih grupa kao i cardio program.

Posvećenost vežbačima i stalna prisutnost trenera je nešto po čemu se razlikujemo od ostalih fitnes klubova. Kod nas dobijate kompletno vođeni trening od strane trenera od početka do samoga kraja. Način na koji ćete vežbati biće usklađen sa vašim željama i ciljevima koje želite da postignete vežbajući kod nas. U cilju postizanja i vođenja jednog zdravog načina života dobićete savete i u vezi zdrave ishrane. Vodimo se time da programi nisu namenjeni vrhunskim sportistima već ženama, devojkama koje žele da u svom životu imaju kontrolu nad sobom, svojim telom i zdravljem.

Imajte kontrolu nad sobom, svojim telom i zdravljem!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata mesec dana neograničenog vežbanja (teretana+cardio) + saveti u vezi ishrane
Ponuda se odnosi samo na pripadnice lepšeg pola i na nove članove
Sa priloženim kuponom iznos od 1200rsd plaćate našem partneru na licu mesta

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.12.2019.
  • Ukoliko se ne pojavite u zakazanom terminu kupon će se smatrati iskorišćenim
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Telefon za informacije: 011/ 344 81 97
  • Adresa: Sinđelićevo sokače 1a

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Dobrodošli u fitness centar za dame ELEMENT!
Fitness centar NMM Element se nalazi na ekskluzivnoj i pristupačnoj lokaciji, na Vračaru u neposrednoj blizini Kalenić pijace i Vukovog spomenika. Pozicijom smo izolovani od gradske buke, sa pogledom na park. Klupske prostorije su klimatizovane, dobro osvetljene, sa naglaskom na visok nivo higijene.
Ambijent je potpuno podredjen ostvarenju ciljeva naših članica, u pravcu rekreacije i relaksacije. Garancija da će naše članice biti zadovoljne kvalitetom usluge je višegodisnje iskustvo, stručnost i profesionalni odnos našeg tima, kao i vrhunska TechnoGym oprema koja je vodeći brend u svetu fitnesa. Našim članicama nudimo programe vežbanja koji su prilagođeni njihovim individualnim karakteristikama i ciljevima kojima teže.
Dođite da zajedno ostvarimo vaše ciljeve!