Stari Grad

Mezo Pen ili Plazma Pen! Tretman za podmlađivanje lica po Vašem izboru!

2.999 rsd
Ističe 17.12.2019
Preuzmi kupon

Mezopen tretman lica je jedna od najefikasnijih metoda za ublažavanje bora i ožiljaka, osmišljena za podmlađivanje kože prirodnim putem. Tretmanima mezopenom podstičemo kožu da se regeneriše i proizvodi kolagen, čime se postiže svežiji i mlađi izgled. Ova metoda može da se koristi kod duboko urezanih bora a može se koristiti kod mladjih osoba da spreče starenje ili kod osoba u poznim godinama da povrate mladalački izgled.
Plazma pen predstavlja trenutno najinovativniji tretman za zatezanje i podmlađivanje lica – antiaging tretman, koji svoje rezultate pruža kod korekcije bora na licu, ožiljaka i fleka na licu. Plazma olovka je potpuno nova metoda podmlađivanja plazma energijom. Kod ovog tretmana rezultat je odma vidljiv, što se čini kao najveća prednost ovog tretmana, stvarajući lifting efekat. Plazma se definiše kao jonizujući gas koji se sastoji od jona, neutralnih čestica molekula i elektrona. Plazma pen treba da podstakne sintezu kolagena i elastina, kao i da uz pomoć seruma poveća apsorpcija aktivnih supstanci.

Posetite nas i nećete se pokajati!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jedan tretman po izboru
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata jedan tretman po izboru: Mezo Pen ili Plazma Pen
  Sa priloženim kuponom iznos od 2999rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah a najkasnije do 17.12.2019.
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je dan ranije da otkažete i prezakažete novi termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćeni
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon: 011/401 76 01,063/85 30 558
 • Radno vreme: pon-pet od 10-19h
 • Adresa: Drinčićeva 34, Beograd, Stari grad

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički edukativni centar Davidijus nalazi se na adresi ,Drinčićeva 34, Stari grad. Mi smo jedan od najreprezentativnijih frizersko-kozmetičkih edukativnih centara u Beogradu. Iza nas su godine iskustva a i dalje smo u potrazi za novim idejama. Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta a ipak poštujemo sopstvenu autentičnost jer naš koncept je unikatan!