Mezoterapija: 5 tretmana mezoterapije bez iglica za samo 1500rsd!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5000KUPON ISTIČE
1500 RSD28/07/2019

Mezoterapija, popust! Uz besplatan kupon iskoristi popust! Mezoterapija: pet tretmana bez iglica – lifting lica! Ubacivanje koktela prema tipu kože

Zdrava, negovana i lepa koža je ono čemu svi težimo. Ukoliko imate probleme sa kožom dekoltea, vrata i lica ili na njemu ima da se poradi samo par sitnica, onda je kozmetički salon GM Beauty Studio pravo mesto za Vas.

Mezoterapija bez upotrebe igala je bezbolan i najdelotvorniji tretman podmlađivanja i zatezanja kože. Osnovni princip mezoterapije jesu mala količina aktivnih sastojaka koji se unose u dermalni sloj kože kako bi se postigao efekat zatezanja i podmlađivanja kože.
Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka. Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica: akne, bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, opuštena koža… I naravno, videćete već i sami – tretman je izuzetno prijatan, a rezultati su vidljivi već posle samo jednog tretmana.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata 5 tretmana mezoterapije bez igala (ubacivanje koktela prema tipu kože) u trajanju od 20 minuta
– Sa priloženim kuponom iznos od 1500 plaćate našem partneru na licu mesta
– Zbog godišnjih odmora salon neće raditi od 05.07. do 05.08.2019.
– Kupon možete iskoristiti odmah, a najkasnije do do 04.07. i od 05.08. do 31.08.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon za zakazivanje: 069/16-29-990
– Radno vreme: pon-pet 10-20h, subota od 10-16h, nedelja ne radna
– Adresa: Đorđa Ognjanovića 12, Beograd, Banovo brdo

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Adresa : Đorđa Ognjanovića 12, Banovo brdo
Telefon : 069/162-99-90
Pogledaj na mapi
GM Beauty studio se nalazi na Banovom brdu u Đorđa Ognjanovića 12 u Beogradu. Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, sređeni nokti, našminkano lice i zadovoljan klijent. Koristeći se kvalitetnom kozmetikom, pružamo kozmetičke usluge koje za rezultat daju vašoj koži i telu odmor i sjaj. Usluge koje kod nas možete dobiti su zdravu i negovanu kožu, odmorno, relaksirano telo, uredne nokte. Nama se možete obratiti i ukoliko vam je potrebna depilacija toplim ili hladnim voskom, a za specijalne prilike svoj izgled možete upotpuniti profesionalnom šminkom koja se u našem salonu lepote radi MAC šminkom.