Zvezdara

Midium tretman za izbeljivanje zuba od 45 min za Vaš blistav osmeh!

1.390 rsd 3.500rsd
Ističe 01.12.2019
Preuzmi kupon

Izbeljivanje zuba je jedina procedura u estetskoj oblasti koja vam samo u jednoj poseti istog dana može ulepšati vaš osmeh. Dovoljna je jednosatna poseta u našoj ordinaciji i da dobijete do 9 nijansi svetlije zube. Omogućava rezultate isti dan i bez propratne osetljivosti.

Mrlje na zubima lako se stvaraju – konzumiranjem kafe, coca-cole, vina, alkohola, cigareta i lekova, a jako teško uklanjaju. Vratite zubima belinu savremenom tehnikom svetlosnog izbeljivanja – u nasem Laser centru.

Izbeljivanje gelom koji ne šteti vašim zubima, ne iritira desni i povećava zaštitu od karijesa jer sadrži Fluoride i Potassium Nitrate. Ceo proces je bezbedan i bezbolan.
Laserska, odnosno svetlosna metoda izbeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda, izbeljuje zube trenutno, nema nikakve posledice, ne prouzrokuje nikakva ostećenja i pruža najbolje moguće rezultate . Ovom metodom se podjednako izbeljuju zubi obe vilice, Laser deluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom, koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa nascentne atome kiseonika. U zavisnosti od ozbiljnosti mrlja, izbeljivanje laserom će izbeliti i najtamnije površine i to do 12 nijansi.

Posetite nas…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Midium tretman za izbeljivanje zuba od 45 minuta
  Sa priloženim kuponom iznos od 1390rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon za informacije i zakazivanje: 064/834 68 15
 • Radno vreme pon-pet 12-20h, subota 10-16h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 520a, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Bulevar Kralja Aleksandra 520a, Beograd
064/834 68 15
Pogledaj na mapi

Laser Centar Health & Beauty pruža Vam čudesnu oazu lepote i zdravlja. Pruža Vam širok spektar usluga koje Vam pomažu da poboljšate svoju energiju i zdravlje organizma,kao što su: Izbeljivanje zuba laserom ,Midium tretman za izbeljivanje zuba, Presoterapija, limfna drenaža,AMQAT – kompjuterska magnetno kvantna analiza stanja celokupnog organizma,Oxy Jet tretman čišćenja lica kiseonikom… Uživajte u blagodetima koje nastaju nakon tretmana, skinite godine, otklonite stres, bore, anksioznost…Posetite nas i nećete se pokajati!