Mršavljenje: 10 Maderoterapija + 5 Vakum tretmana za 7900rsd!

Popusti, kozmeticki saloni. Maderoterapija. Moj kuponLepota - Beograd. Kozmeticki saloni nude popuste za tretmane za mrsavljenje. Preuzmite besplatan kupon i ostvarite popust: Maderoterapija , Vakum tretman - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 15000KUPON ISTIČE
7900 RSD30/08/2019

Mršavljenje, popust! Uz besplatan kupon – bez registracije 10 Maderoterapija + 5 Vakum tretmana za mršavljenje. Iskoristi popust u salonu GM Beauty!

Celulit i borba protiv suvišnih kilograma gotovo da nijednoj ženi nije strana – tokom leta ili hladnijih dana, svaki kilogram se primeti, bez obzira na to koliko ga skrivale mi ispod slojeva odeće. Ipak, uz maderoterapiju i vakuum tretmana nema razloga za paniku, naročito ako tretmane radimo u seriji – obično se preporučuje pet tretmana, zato snižavamo cenu upravo ovakvog paketa!

Današnja ponuda podrazumeva 10 tretmana maderoterapije u trajanju od 30 minuta + 5 vakuum tretmana!

Rešite se uporne i dosadne pomorandžine kore i uživjate u pogledu koji vidite u ogledalu. Preuzmite BLIC kupon i zajedno ćemo reći glasnije “zbogom celulitu”! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata 10 tretmana maderoterapije u trajanju od 30 minuta + 5 vakuum tretmana
– Sa priloženim kuponom iznos od 7900 plaćate našem partneru na licu mesta
– Zbog godišnjih odmora salon neće raditi od 05.07. do 05.08.2019.
– Kupon možete iskoristiti odmah, a najkasnije do do 04.07. i od 05.08. . do 31.08.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon za zakazivanje: 069/16-29-990
– Radno vreme: pon-pet 10-20h, subota od 10-16h, nedelja ne radna
– Adresa: Đorđa Ognjanovića 12, Beograd, Banovo brdo

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Čukarica

Adresa : Đorđa Ognjanovića 12, Banovo brdo
Telefon : 069/162-99-90
Pogledaj na mapi
GM Beauty studio se nalazi na Banovom brdu u Đorđa Ognjanovića 12 u Beogradu. Naš cilj je zdrava i negovana koža, relaksirano telo, sređeni nokti, našminkano lice i zadovoljan klijent. Koristeći se kvalitetnom kozmetikom, pružamo kozmetičke usluge koje za rezultat daju vašoj koži i telu odmor i sjaj. Usluge koje kod nas možete dobiti su zdravu i negovanu kožu, odmorno, relaksirano telo, uredne nokte. Nama se možete obratiti i ukoliko vam je potrebna depilacija toplim ili hladnim voskom, a za specijalne prilike svoj izgled možete upotpuniti profesionalnom šminkom koja se u našem salonu lepote radi MAC šminkom.