Beogad - popusti ,Mršavljenje, Anticelulit paket - Moj kupon.
Stari Grad

Mršavljenje: 5 maderoterapija + 2 kavitacije za 3900rsd uz blic kupon!

3.900 rsd 6.400rsd
Kupon je istekao 05.09.2019
Studio za masažu i negu tela Magic hands

Mršavljenje, popusti, besplatni kuponi! Paket za mršavljenje: 5 maderoterapija + 2 kavitacije u  centru gada uz besplatan blic kupon. Popust!

Maderoterapija (terapija drvetom) je terapija koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100% prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja alternativu regularnoj masaži za klijente sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom.

Infracrveno ćebe blagotvorno deluje  na celulit, kožu, mišićno tkivo, napetost, zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem, metabolizma, deluje pozitivno na energetske centre, relaksira i podstiče životnu radost! Podstiče znojenje, cirkulaciju, bolji priliv kiseonika u krv. Redovnom primenom omogućava se kontrola telesne mase, odnosno debljine. Koža je prokrvljena, postaje mekša, elastičnija, mladolikija i zategnutija. Omogućava prirodnu  detoksikaciju organizma oslobađajući ga teških metala, nemetalnih toksina, ostataka pesticida, herbicida i drugih sintetičkih materija.

Popust za paket za Mršavljenje uz besplatan kupon u studiju za masažu i negu tela Magic Hands!

Bez muke postignete ili održite postojeću figuru!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata anticelulit paket : 5 maderoterapija sa infracrvenim ćebetom + 2 kavitacije
– Sa priloženim kuponom iznos od 3900 plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 05.09.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon: 063/46 79 95
– Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
– Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd


 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
063/46 79 95
Pogledaj na mapi
Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela. U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium! Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!