Lepota - Beogad - popusti, mršavljenje lpg tretman - Moj kupon.
Stari Grad

Mršavljenje – LPG tretman, uklanjanje celulita u centru grada!

590 rsd 1.100rsd
Ističe 01.12.2019
Preuzmi kupon

Kako vreme prolazi, nestaju ćelije koje proizvode kolagen i elastin. Strukturalni integritet kože se više ne održava, što dovodi do gubitka elastičnosti. Otklonite efekte ove neželjene pojave uz našu fantastičnu ponudu!

LPG metoda poboljšava cirkulaciju, povećava protok krvi, ubrzava cirkulaciju čime se dobija bolja ishrana i oksigenacija tkiva. Ubrzava se proces razgradnje masnog tkiva preko limfnog sistema, smanjuju se otoci, a koža postaje elastična i čvrsta. Postiže se eliminacija tečnosti i ubrzava se izbacivanje toksina. LPG se koristi u sportu, u terapeutske svrhe kao i u estetici.
Ovim tretmanom se preoblikuje celo telo, pravi struk i brazilsku zadnjicu. Aparat otklanja celulit i masne naslage bez ijedne kontraindikacije! Na vama radi osoblje obučeno sa licencom za rad na aparatu.

Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
 • Ponuda obuhvata jedan LPG tretmana u trajanju od 30 minuta za uklanjanje celulita i mršavljenje
 • Sa priloženim kuponom iznos od 590rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 01.12.2019.
 • Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
 • Obavezno je zakazivanje unapred
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
 • Telefon: 063/46 79 95
 • Radno vreme: pon – pet 12h -20h, Sub 10h – 15h, nedelja neradna
 • Adresa: Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Obilicev Venac 18-20, TC Passage, lokal 1/18
063/46 79 95
Pogledaj na mapi

Studio lepote Magic Hands nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom i prate trendove vezano za negu lica i tela, kao i najnovije tretmane za mršavljenje i oblikovanje tela.
U salonu Magic Hands možete uraditi tretmane lica najnovijim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, tretmani u termo ćebetu, collarium!
Usluge salona:- MASAŽE: relax, terapeutska, anticelulit, sportska, aromaterapija, LPG masaža- Limfna drenaža: anticelulit  i terapeutska- Solarijum- Collarijum- Elektrostimulacija- Tretmani lica: biološki tretman, Spa tretman, lifting lica, Byas tretman podmlađivanja kao i masaža lica (ručna, aparativna)- Depilacija- Detoksikacija (infracrveno ćebe)- Tretman mršavljenja i topljenja masnih naslaga
Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge!