Novi Beogad, popusti, mršavljenje na Moj kupon
Novi Beograd

Mršavljenje! Tretman kavitacije, krio ili termo pakovanje!

450 rsd 1.100rsd
Ističe 26.12.2019
Preuzmi kupon

Da li je moguće da samo ja imam ovoliko celulita?” Da li ovu rečenicu ponavljate kao mantru, svaki put kada se pogledate u ogledalo? Ako je za utehu, niste jedine, i to je savremena bolest. Gotovo sve žene znaju kako celulit može biti dosadan i uporan problem. Nakon puberteta ima ga dobra većina ženske populacije.

Ultrazvučna kavitacija je brza metoda pomoću koje se odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a najbolji u seriji od 5-6 tretmana. U obimu se gubi više cm!

Termo-pakovanje na kožu nanosi pakovanje na biljnoj bazi, utrljava se u kožu blagim pokretima, zatim se upakuje i tako stoji 20ak minuta.

Krio tretman predstavlja hladno pakovanje (hladna metoda) za mršavljenje, razlaganje masnih naslaga i celulita. Masne ćelije razlažu i resorbuju tokom vremena prirodnim metaboličkim procesima u organizmu.

Postignite figuru kakvu ste oduvek želeli!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata jedan tretman kavitacije u tajanju od 20minuta sa termo ILI krio pakovanjem
Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 450 rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 26.12.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon: 064/1960-867
  • Radno vreme: utorak-petak od 12h do 20h, subota i nedelja od 10h do 16h
  • Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.Kozmetički salon In Derma se nalazi u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61, na teritoriji opštine Novi Beograd.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta.

Među raznovrsnim estetsko-kozmetičkim uslugama, posebno ističemo:

-epilaciju

kavitaciju

-radio-talasni lifting

mezoterapiju

-mikrodermoabaraziju

izbeljivanje zuba laserom

-kvantnu analizu tela

-ultrazvučni piling

Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma!