Zemun

Multislajsni skener sa kontrastom regije po izboru + cd, film i opis doktora!

7.500 rsd 8.950rsd
Ističe 01.12.2019
Preuzmi kupon

Multislajsni skener je savremena dijagnostička metoda koja na potpuno bezbolan i bezbedan način, bez posebne pripreme, daje jasnu i preciznu sliku svakog organa.
Predstavlja brzu neškodljivu dijagnostičku metodu koja se izvodi ambulantno, a zbog svojih mogućnosti od neprocenljivog je značaja u dijagnostici svih oblasti medicine, jer se pomoću njega, u najkraćem roku postavlja dijagnoza, počinje dalje lečenje, što doprinosi bržem i sigurnijem izlečenju.
Multislajsni skener na potpuno bezbedan način, neinvazivan, bez uvođenja katetera i bilo kakvih instrumenata u telo pacijenta , može da prikaže stanje krvnih sudova, srca mozga i ostalih organa. Time se omogućava sa se pacijent na vreme uputi na dalji tretman, što pacijentu vrlo često spašava život.
Multislajsni skener daje veoma detaljne prikaze mekih tkiva, krvnih sudova i kostiju. Preporučuje se kod sumlje na tumore, trombozu, aneurizmu, krvarenje. Indikovan je i u situacijama gde postoji trauma, sumnja na unutrašnje krvarenje, oštećenje mišića, preloma kostiju. U prednosti je i kod pacijenata kod kojih postoji kontraindikacija za pregled magnetnom rezonancom.
Pregledi na multislajsnom skeneru traju od 15-30 minuta u zavisnosti od toga koji deo tela se snima. Nakon obavljenog pregleda dobijate filmove sa opisom doktora specijaliste radiologije, bez čekanja i u istom danu.

BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu (pregled jedne regije)
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
 • Ponuda obuhvata multislajsni skener sa kontrastom (MSCT) regije po izboru (abdomen, karlica, grudni koš, glava) + cd, film i opis doktora
 • Sa priloženim kuponom iznos od 7500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefon za  informacije i zakazivanje: 011/31-60-309
 • Radno vreme: radnim danima 08h – 20h; subotom: 08h – 14h
 • Adresa: Tošin bunar 6, Beograd, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 16 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.

Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze.

Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.