Nadogradnja 5D svilenih trepavica samo u AVGUSTU za 1690rsd Popust!

Beograd - svilene trepavice 5D- moj kuponAkcije, popusti - besplatni kuponi! Studio Viktorija nudi popust: Nadogradnja trepavica Ruski volumen 5D! Relax masaza, epilacija celih nogu i brazilka. Samo na sajtu Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5000KUPON ISTIČE
1690 RSD31/08/2019

Nadogradnja trepavica! Beograd – popust samo u AVGUSTU uz besplatan  kupon bez registracije. Iskoristi sjajan popust – nadogradnja 5D svilenih trepavica!

5D svilene trepavice Izrazito su postojane i prirodne, ne gube oblik niti se prilikom spavanja lome vrhovi trepavica. Izrađene su od izuzetno fleksibilnih, laganih i otpornih svilenkastih polimernih vlakana. Dostupne su u više dužina i debljina kako bi se postigao što prirodniji izgled. Možete birati dužinu koja vama odgovara, dakle oblik i dužina se koriguju po želji. Nadogradnja se vrši lepljenjem dlake na pojedinačnu prirodnu trepavicu. Lepak koje se koristi je medicinski i antialergijski, a proces nadogradnje potpuno bezbolan. Tretman traje od 60 do 120 minuta, u zavisnosti od toga koliko se trepavica aplicira. Ekstenzije mogu staviti i one među nama koje nose sočiva ili imaju osetljive oči, jer nema naznaka da može doći do iritacija. Najbolji deo svega je što nadograđene 5D trepavice traju koliko i prirodne trepavice 3 – 4 nedelje, nakon čega možete da ih korigujete.
Posetite nas i uverite se i sami!


BLIC KUPON 
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: nadogradnja 5D svilenih trepavica
– Sa priloženim kuponom iznos od 1690rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 31.08.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana: 011/386 22 07 ili 064/640 81 69
– Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
– Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/viktorijaestetik/ Adresa : Ruzveltova 10
Telefon : 011/3862207
Pogledaj na mapi
Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela. Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i - radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su: - Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje DOBRODOŠLI!!!