OJAČAVANJE NOKTIJU DIPPING POWDER TEHNIKOM + MANIKIR za 590rsd uz BESPLATAN KUPON!

748
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1600KUPON ISTIČE
590 RSD01/07/2019

Lepi nokti su oličenje ženstvenosti. Danas gotovo da ne možete da primetite devojku ili ženu koja nema uredno i prelepo sređene nokte, a estetski zahtevi su toliko porasli da je postalo praktično nemoguće da sami vodite brigu o svojim noktima, već se to mora prepustiti profesionalcima.

Ojačavanje noktiju dipping powder tehnikom je sve popularnija na našem tržištu, jer se pre svega smatra zdravijom zato što nema upotrebe UV lampe niti turpijanja noktiju. Kod svoje manikir dame ćete provesti manje vremena, u proseku tretman traje 30% kraće, dakle oko 45 minuta. Osim toga, ne koristi se prajmer, i priprema nokta je kao za manikir. Kada se suši, ne oseća se peckanje, i nokti će vam biti savršeni oko tri do četiri nedelje, nakon čega se skidaju otapanjem, pošto je sve rastvorljivo u acetonu, pa se na taj način opet zaobilazi turpijanje.

U studiju lepote First Lady će sve to uraditi umesto vas, i to po ceni koja je prihvatljiva za svačiji džep. Preuzmite svoj BLIC kupon na vreme i zakažite svoj termin – za malo novca dobijate odličnu uslugu koja će vas rešiti jedne obaveze!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata ojačavanje noktiju dipping powder tehnikom bez UV lampe i turpijanja noktiju + GRATIS manikir
– Sa priloženim kuponom iznos od 590rsd plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 19.07.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon za zakazivanje: 064/47-68-172
– Radno vreme: Pon-Pet od  10- 20h. Subota 10-15h, nedelja ne radna
– Adresa: Generala Štefanika 12/3, Naselje Stepa Stepanović

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Website : http://hotsta.net/studiolepotefirstlady Adresa : Generala Štefanika 12/3, Naselje Stepa Stepanović
Telefon : 064/47-68-172
Pogledaj na mapi
Studio lepote First Lady nalazi se na adresi Generala Štefanika 12/3, naselje Stepa Stepanović.Studio za negu vaše lepote pružiće vam brižljivo kreirane tretmane lica i tela. Cilj našeg rada je da se vi osećate lepo i zadovoljno. Osluškujući pažljivo vaše želje i potrebe trudimo se da opravdamo vaše poverenje i postanemo vaš izbor broj jedan kada je u pitanju nega vašeg lica i tela.