NADOGRADNJA NOKTIJU TIPSAMA + GEL LAK za SAMO 1590rsd! Iskoristi POPUST uz BESPLATAN KUPON!

690
Lepi i negovani nokti najlepši su ukras na ruci svake žene koja drži do sebe. Ono što je obavezno jeste da nokti budu savršeno oblikovani i sveže nalakirani, jer lak koji je već počeo da se skida nikako nije privlačan prizor. Prve tipse su se pojavile u industriji noktiju polovinom 70-tih godina. Bile su jako tvrde i debele i kratko su trajale. Danas, savremene tipse napravljene su od plastike koje ne šteti zdravlju čoveka. Nadogradnja veštačkih noktiju tipsama se radi kod odgriženih, nepravilnih prirodnih noktiju ili ukoliko je potrebno više produžiti nokat. Sa tipsama se postiže savršeno prirodan izgled veštačkog nokta. Nokti tretirani gel lak tehnikom su jači, lepši, stalno uredni i ne traže poseban "kućni" tretman. Ovaj vid ulepšavanja noktiju će biti adekvatan uz bilo koju garderobu i priliku jer pruža izgled prirodnih, zdravih,lepih i sjajnih noktiju! Posetite nas...
BLIC KUPON - Jedan kupon važi za jednu osobu - Možete preuzeti više kupona - Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  - Ponuda obuhvata: Nadogradnja noktiju tipsama + gel lak - Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1590rsd plaćate na licu mesta našem partneru  - Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.06.2019. - Obavezno poneti odštampan BLIC kupon - Neophodno je zakazivanje - Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen! - Radno vreme: utorak-nedelja 09h-20h - Adresa: Otona Župančića 48, Novi Beograd - Telefon: 060/605 66 99
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1800KUPON ISTIČE
1590 RSD28/06/2019

Lepi i negovani nokti najlepši su ukras na ruci svake žene koja drži do sebe. Ono što je obavezno jeste da nokti budu savršeno oblikovani i sveže nalakirani, jer lak koji je već počeo da se skida nikako nije privlačan prizor. Prve tipse su se pojavile u industriji noktiju polovinom 70-tih godina. Bile su jako tvrde i debele i kratko su trajale. Danas, savremene tipse napravljene su od plastike koje ne šteti zdravlju čoveka. Nadogradnja veštačkih noktiju tipsama se radi kod odgriženih, nepravilnih prirodnih noktiju ili ukoliko je potrebno više produžiti nokat. Sa tipsama se postiže savršeno prirodan izgled veštačkog nokta. Nokti tretirani gel lak tehnikom su jači, lepši, stalno uredni i ne traže poseban “kućni” tretman. Ovaj vid ulepšavanja noktiju će biti adekvatan uz bilo koju garderobu i priliku jer pruža izgled prirodnih, zdravih,lepih i sjajnih noktiju!
Posetite nas…


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru. 
– Ponuda obuhvata: Nadogradnja noktiju tipsama + gel lak
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1590rsd plaćate na licu mesta našem partneru 

– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.06.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
– Radno vreme: utorak-nedelja 09h-20h
– Adresa: Otona Župančića 48, Novi Beograd
– Telefon: 060/605 66 99


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Otona Župančića 48, Novi Beograd
Telefon : 060/605 66 99
Pogledaj na mapi
Frizersko kozmetički salon Diamond 555 nalazi se u ulici Otona Župančića 48, Novi Beograd. Osluškujući pažljivo vaše želje i potrebe trudimo se da opravdamo vaše poverenje i postanemo vaš izbor broj jedan kada je u pitanju nega vašeg lica i tela. Pružamo veliki broj usluga radeći sa najkvalitetnijim brendovima kao što su: Revlon, Galaxy, Crystal Nails, Mac, Loreal, Max Factor i Deborah... Od frizerskih usluga pružamo: pramenove, šišanje, feniranje na ravno i lokne,negu kose...Kozmetičke tretmane lica sa hijaluronom,svilene trepavice ,trajnu šminku, puder obrve,Microblading- savršeno rešenje za devojke koje žele popuniti praznine a da izgleda što prirodnije,šminkanje za sve prilike! Šminka koju koristimo je Vichy, Two faced, Nyx, Mac, Pupa i Bourjois. U našem salonu možete dobiti i usluge svih vrsta masaža...Od relaks, antistres,maderoterapiju, pa preko terapeutskih, sportskih i medicinskih. Nadogranja, ojačavanje i izlivanje noktiju, gel lak. Kod nas možete zakazati i uslugu punjenja usana hijaluronskom kiselinom. Prozvodi sa kojima radimo su : Juvederm, Teosyal kiss. Tretmane izvodi doktor sa dugogodišnjim iskustvom! Kod nas su ljudi najbitniji- prema svakome se ophodimo sa posebnom pažnjom i razumevanjem. Zadovoljni posetilac je za nas najveća radost i cilj kome u svakom trenutku požrtvovano težimo! Posetite nas i uverite se u naš kvalitet!