Nadogradnja noktiju tipsama + gel + trajni lak samo 690rsd!

1931
Beograd, popusti, nadogradnja noktiju. Moj kuponPopusti - Lepota! Kozmetički saloni - Iskoristi popust uz besplatan blic kupon u centru grada. Popust na pedikir sa gel lak, nadogradnja noktiju tipsama,tretmane lica sa hijaluronom. Moj kupon
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1500KUPON ISTIČE
690 RSD31/05/2019

Popusti – Lepota! Nadogradnja noktiju tipsama+ gel + trajni lak za neverovatnih 690rsd! Iskoristi popust uz besplatan blic kupon u centru grada! Nadogradnja noktiju – uvek lepi i doterani nokti!

„Tip“ u prevodu sa engleskog znači – kraj. Prve tipse su se pojavile u industriji noktiju polovinom 70-tih godina. Bile su jako tvrde i debele i kratko su trajale. Danas, savremene tipse napravljene su od plastike koje ne šteti zdravlju čoveka. Profesionalne tipse su jako tanke, ne lome se, mekane (za lakše turpijanje) i različitih formi. Nadogradnja veštačkih noktiju Tipsama se radi kod odgriženih, nepravilnih prirodnih noktiju ili ukoliko je potrebno više produžiti nokat. Sa tipsama se postiže savršeno prirodan izgled veštačkog nokta.
Trajni lak, pojavio se pre desetak godina u oblasti manikira. Manikir gel lakom postaje sve traženiji, a sve je više žena koje zamenjuju nadogradnju noktiju gelom i traže tretman noktiju gel lakom. Trajnost laka je uglavnom od dve nedelje do mesec dana. Ugradnjom trajnog laka noktima se ne menja oblik, a boja ostaje ista kao nakon tretmana. Trajnost laka je uslovljena i brzinom rasta noktiju, pa je zato individualnog karaktera.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Nadogradnja noktiju tipsama +gel +trajni lak
– Sa priloženim kuponom iznos od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah a najkasnije do 30.08.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je dan ranije da otkažete i prezakažete novi termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim

– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon: 011/401 76 01
– Radno vreme: pon-pet od 10-19h
– Adresa: Drinčićeva 34, Beograd, Stari grad


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Adresa : Drinčićeva 34, Beograd
Telefon : 011/401 76 01
Pogledaj na mapi
Kozmetički edukativni centar Davidijus nalazi se na adresi ,Drinčićeva 34, Stari grad. Mi smo jedan od najreprezentativnijih frizersko-kozmetičkih edukativnih centara u Beogradu. Iza nas su godine iskustva a i dalje smo u potrazi za novim idejama. Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta a ipak poštujemo sopstvenu autentičnost jer naš koncept je unikatan!