Naočare: brendirani dioptrijski okvir već od 1490rsd uz blic kupon!

Beogad - popusti , naočare - Moj kupon.Kuponi, popusti - Beograd! Dioptrijske naocare sa CR ili HMC staklima, suncane brendirane naocare uz besplatan kupon na sajtu moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4500KUPON ISTIČE
1490 RSD15/10/2019

Naočare koje će vam savršeno pristajati – Uz besplatan blic kupon iskoristite popust za naočare –  brendirani dioptrijski okvir + CR ili HMC stakla!

Kažu da naočare  vidno promeni izgled svakog lica. Zato budite pažljivi u odabiru kako ne biste pogrešili, jer posle nema povratka. U optičarskoj radnji OPTILAND će vam dati savet u pogledu pravog oblika rama naočara koji će pristajati savršeno vašem licu, kao i vašem celokupnom imidžu.

U ponudi su brendirani ramovi Charm, Venturini, Krizia. Na vama je samo da izaberete ram i da nakon ugradnje CR ili HMS stakla, ponosno ponesete vaše nove naočare.

Naočari su neophodne stoga nemojte iznegavati njihovo nošenje, potrudite se da odabereta ram koji će vam savršeno pristajati! Sada stvarno svako od vas može da se pobrine za svoj vid, jer ovo je prava ponuda za sve!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata Brendirani dioptrijski okvir + CR ili HMC stakla + kontrola dioptrije + Gratis futrola sa krpicom
– Možete se opredeliti za jednu od ponuđenih opcije
* BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR (Charm,Venturini,Krizia)+ CR stakla + kontrola dioptrije + GRATIS futrola sa krpicom po ceni od 1490rsd
ili
* BRENDIRANI DIOPTRIJSKI OKVIR (Charm,Venturini,Krizia) + antireflex (HMC) stakla + kontrola dioptrije + futrola sa krpicom  po ceni od 2000rsd

– Sa priloženim kuponom iznos od 1490rsd ili 2000rsd (zavisno od opcije za koju se opredelite) plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/318-76-59, 063/329-946
– Radno vreme: od 12h do 20h, subotom od 10h do 15.30h
– Adresa: Jurija Gagarina 153a, (TC Piramida), Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida)
Telefon : 011/3187659
Pogledaj na mapi
Optičarska radnja "Optiland" nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida) u Novom Beogradu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optiland" poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. Usluge koje pružamo su:- kompjutersko odredjivanje dioptrije- veliki izbor okvira- preporuka za dioptrijska stakla, shodno potrebama i mogućnostima- povoljne cene- mogućnost plaćanja na rate po dogovoru- za penzionere, preko penzionog čeka, mogućnost plaćanja na 3-6 rata.- prodaja, izrada i popravka svih dioptrijskih i sunčanih naočara.