Naočare: Progresivna-multifokalna stakla za 9200rsd!

Beogad - popusti , Naočare - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Naočare - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za progresivna-multifokalna stakla uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 18000KUPON ISTIČE
9200 RSD13/10/2019

Naočare popusti! Popust uz besplatan kupon naočare: progresivna-multifokalna stakla sa širokim vidnim poljem i uv zaštitom + brendirani ram, provera dioptrije, futrola i krpica!

Progresivna (multifokalna) stakla objedinjuju dioptrije za sve distance, postepenim prelaskom od najniže (za daljinu) do najjače (za citanje) bez estetskih promena u spoljašnjem izgledu stakala. Staklo izgleda kao I staklo sa jednom dioptrijom (za razliku od bifokala, sa vidljivom linijom na staklu). Savremeni dizajn progresiva omogućava brzu I laku adaptaciju, laganim pomeranjem glave u polju jasnog vida za odredjenu distancu.
Odlično su rešenje u dinamičnom i radnom okruženju. Pružaju mogućnost da sa jednim naočarima, citate, radite na računaru I komunicirate sa ljudima iz okruženja na većim distancama.
U dinamičnom okruženju,omogućavaju jasnu sliku na daljunu I mogućnost korišćenja mobilnog telefona bez promene naočara.( Kod vozača , jasna daljina I kontrolna tabla automobila).

Optika Sinopa se nalazi na Novom Beogradu, prošetajte se i pogledajte veliki izbor brendiranih ramoba i stakala koja će zaštiti vaše oči!
Očekujemo Vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Progresivna-multifokalna stakla sa širokim vidnim poljem i uv zaštitom + brendirani ram, provera dioptrije, futrola i krpica
– Sa priloženim kuponom iznos od 9200rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 13.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Obavezno zakazivanje i najava dolaska
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
Telefon za zakazivanje: 011/227 34 14 , 065/560 60 65  
– Radno vreme: Pon-Pet:11-20h Sub:10-15h Ned:Ne radi
– Adresa: Jurija Gagarina 153, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Jurija Gagarina 153, Novi Beograd
Telefon : 011/227 34 14 , 065/560 60 65
Pogledaj na mapi
Optika Sinopa nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153,na Novom Beogradu. Nudimo veliki izbor svih vrsta stakala, multifokalnih naočara i sočiva. Ugrađujemo sve vrste stakala, vršimo kompjutersko određivanje dioptrije, ramove i sunčane naočare. U prijatnoj atmosferi za Vas će se pobrinuti stručni i profesionalni tim i pomoći u izboru naočara,stakala i drugih potrebnih usluga.