Novi Beograd

Naočare sa Blue Cut zaštitnim staklima + futrola sa krpicom!

5.900 rsd 10.000rsd
Ističe 25.03.2020
Preuzmi kupon

ZAŠTITITE OČI OD DIGITALNIH UREĐAJA!
Ljudsko oko je tokom čitavog dana izloženo štetnom plavom svetlu preko LED ili LCD televizora, monitora, lap topova, tableta, smart telefona GPS uredjaja neonskog i Led osvetljenja.Svakodnevna Ízloženost oka ovim zračenjima mogu dovesti do zamora oka, pada koncentracije, glavobolje, zamagljenog vida, crvenih i suvih očiju pa čak i do ozbiljnih i trajnih degenerativnih promena na rožnjači, što povećava rizik od makularne degeneracije, poznatije kao Blue Light Hazard.
BLUE CUT je zaštitni sloj koji blokira i odbija spektar štetne plave svetlosti . Transmisija je smanjena u oblasti talasnih dužina od 400 do 500 nm što odgovara vidljivoj plavo ljubičastoj oblasti. Obezbedjena je 100% UV zaštita, ne propuštaju se talasne dužine manje od 400nm. BLUE CUT sočiva obezbedjuju potpunu zaštitu i komfor pri svim aktivnostima tokom dana kako u zatvorenom prostoru sa veštačkim svetlom tako i na otvorenom.
Zaštite svoje oči!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: Popust za Naočare sa Blue Cut zaštitnim staklima ( zaštita od LED ili LCD televizora, monitora, lap topova, tableta, smart telefona GPS uredjaja neonskog i Led osvetljenja + futrola sa krpicom
Sa priloženim kuponom iznos od 5900rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 25.03.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Obavezno zakazivanje i najava dolaska
  • Telefon za zakazivanje: 011/227 34 14 , 065/560 60 65  
  • Radno vreme: Pon-Pet:11-20h Sub:10-15h Ned:Ne radi
  • Adresa: Jurija Gagarina 153, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Optika Sinopa nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153,na Novom Beogradu. Nudimo veliki izbor svih vrsta stakala, multifokalnih naočara i sočiva. Popusti uz kupone su povremeno aktuelni u našoj radnji.
Ugrađujemo sve vrste stakala, vršimo kompjutersko određivanje dioptrije, ramove i sunčane naočare. U prijatnoj atmosferi za Vas će se pobrinuti stručni i profesionalni tim i pomoći u izboru naočara,stakala i drugih potrebnih usluga

Posetite nas!