Noćenje sa doručkom za dvoje sa korišćenjem bazena za 3700rsd!

Beogad - popusti , Nocenje, Dvorac Ivanovic - Moj kupon.Putovanja - Popusti - Beogad! Nocenje - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za noćenje sa doručkom za dvoje sa korišćenjem bazena uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5000KUPON ISTIČE
3700 RSD31/08/2019

Noćenje popusti! Ako ste rešili da svoj dan iskoristite za uživanje, iskoristite sjajan popust i dođite kod nas u Dvorac Ivanović samo sat vremena od Beograda!

Sedite i odmorite se u našoj bašti, sa pogledom na jezero, a svoja čula zadovoljite izvrsnom hranom iz naše kuhinje. Nudimo bogat jelovnik sa raznovrasnom hranom.

Od smeštajnih kapaciteta raspolažemo sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima opremljenim đakuzi kadama i finskim saunama. Sve sobe su opremljene sa klima uređajima, Wi-Fi internetom i kablovskom televizijom.

U sklopu objekta se nalazi sportsko-rekreativni centar, u okviru koga posedujemo teniske terene, teren za mali fudbal, kao i teren za odbojku na pesku (beach volley), gde će ljubitelji sporta moći da ožive svoj sportski duh. A za odmor je na raspolaganju i otvoreni bazen sa hidromasažnim sistemom kao i vratnim masažerima pored kojeg se nalazi i dečiji bazen sa toboganom.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za dve osobe
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata noćenje sa doručkom za dvoje i korišćenje bazena u Dvorcu Ivanović na samo sat vremena od Beograda za 3700rsd
USLOVI PLAĆANJA I REZERVACIJE:
* Pre preuzimanja kupona  neophodno je proveriti popunjenost kapaciteta i izvršiti rezervaciju
* Prilikom rezervacije obavezno poslati preuzete kupone na E-mail: dvoracivanovickoceljeva@gmail.com
* Rezervacija se vrši uplatom celokuponog iznosa, na račun našeg partnera koji ćete dobiti direktno od vlasnika objekta prilikom rezervacije
* Ukoliko ste  sprečeni ste da dođete, neophodno je otkazati rezervisan termin
– Kupon možete iskoristiti do 31.08.2019.
– Nakon naznačenog roka,kupon nije moguće koristiti
– Telefon za informacije i rezervacije: 064/804 12 88 ili 015/557 305
– Adresa: Industrijska zona bb,Koceljeva


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Website : https://dvoracivanovic.rs/ Adresa : Industrijska zona bb, Koceljeva
Telefon : 064/804 12 88, 015/557 305
Pogledaj na mapi
Dvorac “Ivanović” nalazi se u opštini Koceljeva, na putu Valjevo-Šabac, 80 km od glavnog grada, a 110 km od Novog Sada. Osim smeštajnih kapaciteta, sadrži i baštu, sa pogledom na jezero i izvršnom kuhunjom koja će zadovoljiti vaša čula. U ponudi je bogat jelovnik sa raznovrsnom hranom. U sklopu objekta nalazi se i sportsko-rekreativni centar, u okviru koga poseduju teniske terene, teren za mali fudbal, kao i teren za odbojku na pešku, gde će ljubitelji sporta moći da ožive svoj sporski duh. Za odmor je na raspolaganju i otvoreni bazen sa hidromasažnim sistemom kao i vratnim masažerima pored kojeg se nalazi i dečji bazen sa toboganom. Hotel poseduje saunu i Wi-fi u svim sobama.