Noćenje u lux apartmanu sa đakuzijem za dvoje za 3590rsd!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 7200KUPON ISTIČE
3590 RSD28/07/2019

Beograd-noćenje, hotel Taš uzbesplatan kupon bez registracije! Popust 50% za noćenje u lux apartmanu sa đakuzijem za dvoje + piće dobrodošlice!

Opustite se sa dragom osobom u intimnoj atmosferi i uživajte u lux apartmanu sa đakuzijem hotela Taš u centru Beograda + piće dobrodošlice . Hotel se nalazi u delu najlepšeg parka Tašmajdan! Ovaj poslovni hotel  pored lux apartmana nudi 18 moderno opremljenih soba. Uz to, na raspolaganju Vam je prijatan ambijent i kreativan dizajn hotela, bar, kao i prijatno i profesionalno osoblje. Sve smeštajne jedinice opremljene su klima-uređajem, mini-barom, i LCD TV sa kablovskim kanalima.

Doručak u hotelu Tash je na bazi švedskog stola.

Vreme prijave u hotel je: od 14h

Dobrodošli!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za dve osobe
– Možete preuzeti više kupona 
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata noćenje u lux apartmanu sa đakuzijem za dvoje + piće dobrodošlice
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3590rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Obavezno je zakazivanje unapred! 
 – Boravišna taksa se naplaćuje po osobi po danu, za goste čije je prebivalište van Beograda – 155 dinara
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite hotel i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 28.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Telefon:011/4142050, mail za rezervacije hoteltash011@gmail.com
– Radno vreme: od 00-24h
– Adresa:Beogradska 71


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : http://www.hoteltash.com/ Adresa : Beogradska 71
Telefon : 011/4142050
Pogledaj na mapi
Garni Hotel Tash nalazi se u samom srcu Beograda, u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka. Hotel je smešten na 3.spratu zgrade poznatog Beogradskog sportskog centra Tash. Svim gostima hotela Tash na raspolaganju je besplatan bežični internet i lokalni pozivi bez nadoknade. U svojoj ponudi hotel Tash ima na raspolaganju i 2 bazena, saunu, parno kupatilo kao i sadržaje za masažu. Gostima su na raspolaganju teretana i termalna kupka. Sve smeštajne jedinice opremljene su klima-uređajem, mini-barom, i LCD TV sa kablovskim kanalima. Naše osoblje je ljubazno i profesionalno a usluga na najvišem nivou. Doručak u hotelu Tash je na bazi švedskog stola.  Vreme prijave u hotel je: od 14h Vreme odjave iz hotela: do 12h Doručak se poslužuje: od 07:00-10:00h http://www.hoteltash.com