Noćenje za dvoje u lux apartmanu sa đakuzijem za 3190rsd!

2008
Beograd- apartmani,noćenje - popust, moj kuponBeograd- apartmani - hoteli! Akcije, popusti uz besplatan kupon bez registracije i placanja unapred. Nocenje za dve osobe u Villi MYSTIQUE, Dedinje...kupon, Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6325KUPON ISTIČE
3190 RSD22/06/2019

Iskoristite sjajan popust! Noćenje za 2 osobe u lux apartman sa đakuzijem na Dedinju uz besplatan kupon! Noćenje za dvoje uz popust od 53%.

Vila ima jedanaest soba, jedan apartman i etno restoran. Zgrada Ville je izgrađena početkom 20 veka i 2012. potpuno renovirana. Svaki detalj vile pažljivo je osmišljeni. Vila raspolaže sa 11 luksuzno opremljenih soba. Svaka soba ima: kupatilo, LCD TV, sef, klima uređaj, mini-bar, telefon, kao i besplatan bežični internet velike brzine. Nalazi se u mirnom i elitnom kraju grada. Hotel Villa Mystique nalazi se na samo par minuta hoda od poznatih restorana i kafica a u njenoj blizini je i Spa centar, Titov muzej, Jugoslovenski muzej, kao i Muzej afričke umetnosti.

Doručak je na bazi švedskog stola.  Vreme prijave u hotel je: od 14h  Vreme odjave iz hotela: do 12h  Doručak se poslužuje: od 07:00-10:00h  Dobrodošli!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za dve osobe
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata  noćenje za dvoje u apartmanu sa đakuzijem
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3190rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Boravišna taksa naplaćuje se po osobi po danu za goste koji nisu iz Beograda 151 din!
– Osiguranje 125 din po osobi po danu.
– Obavezno je zakazivanje unapred!
– Kuponi mogu da se spajaju
– Pre preuzimanja kupona proveriti raspoloživost slobodnih kapaciteta
– Rezervacije se vrše na telefon 060/6824224 ili na sales@villamystique.com
-Ukoliko ste sprečeni da dođete u zakazanom terminu, neophodno je najmanje 3 dana unapred otkazati rezervaciju inače će se kupon računati kao iskorišćen!
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 21.08.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon: 060/6824224
– Radno vreme: od 00-24h
– Adresa: Vajara Đoke Jovanovića 16b, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Website : http://www.villamystique.com Adresa : Vajara Đoke Jovanovića 16b Beograd
Telefon : 060/6824224
Pogledaj na mapi
Ukoliko tražite smeštaj u Beogradu udaljen od gradske buke i prometnih saobraćajnica Hotel Villa Mystique je idealan izbor za Vas. Villa Mystique se nalazi u jednom od najlepših i najekskluzivnijem delu Beograda, na Dedinju. Udaljena je 10 minuta od gradskog centra, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od aerodroma. Svaki pedalj Vile Mistik je pažljivo osmišljen, daleko od gradske gužve u mirnom i sigurnom okruženju idealnom za Vaše uživanje, odmor i opuštanje. Vila poseduje 12 soba i 1 apartman, modernog dizajna kompletno opremljenih sa kupatilom, LCD i kablovskom televizijom, sefom, klimom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. Na raspolaganju Vam je besplatan parking i bazen koji se nalazi u dvorištu koji je u sklopu vile Mistik Hotel Villa Mystique nalazi se na samo par minuta hoda od poznatih restorana i kafica a u njenoj blizini je i Spa centar. Za sve dodatne informacije možete se raspitati na recepciji. Prijava u hotel je od: 14h Odjava iz hotela je do: 12h