Stari Grad

Nutricionistički pregled, određivanje BMI i izrada individualnog jelovnika!

3.990 rsd 8.000rsd
Ističe 18.12.2019
Preuzmi kupon

Koliko puta ste bili umorni čim ustanete, a dan započeli samo šoljicom kafe? Ukoliko su Vaši odgovori na ova pitanja DA, vreme je da se pozabavite svojim životom, zdravljem i ishranom.

Endermološki centar LPG nakon dugogodišnjeg istaživanja na području pravilne ishrane i rada sa klijentima došao je do svog specifičnog programa ishrane. Odluka o prelasku na zdrav režim ishrane nikad nije bila laka, pogotovo ako se radi o većoj promeni životnih navika. Zato je pomoć stručnjaka ključna kada želimo da postignemo trajne rezultate.
Program zdrave ishrane zasnovan je na poštovanju metaboličkih procesa tokom dana, zdravstvenoj i nutritivnoj proceni klijenata svih uzrasta. Ima za cilj održavanje ili postizanje zdrave telesne mase, poboljšanje imuniteta, regulaciju metaboličkih i hormonskih nepravilnosti, ublažavanje tegoba i bolova, pomoć svim terapijskim režimima, usporenje starenja i prevenciju.

Individualni program posvećen je predlogu i upoznavanju klijenata sa principima zdrave i pravilne ishrane koja bi trebalo da postane sastavni deo svakodnevnice.

Ovaj jedinstven pristup ukljucuje:
1. Detaljnu anamnezu
2. Merenje procenta masnog tkiva
3. Određivanje BMI na osnovu 4 parametra
4. Određivanje zdrave telesne težine
5. Utvrđivanje nutritivne vrednosti organizma
6. Izrada individualnog jelovnika za svaki dan po obrocima
7. Recepti za pripremanje jela
8. Kao i odgovore na sva pitanja klijenata

Posetite nas i rešite zauvek Vaš problem!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Nutricionistički pregled, određivanje BMI i izrada individualnog jelovnika
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 3990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 18.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Radno vreme Pon-Pet od 08-21h, Subota od 08-16h
 • Adresa: Terazije 29/II sprat,Beograd
 • Telefon: 011/3346 531, 060/660 183

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Stari Grad

Endermološki centar LPG je prvi zvanično otvoren u Srbiji i Crnoj Gori, za uklanjanje celulita, masnih naslaga, reoblikovanje tela i podmladjivanja koze čije rezultate pomno prate strucnjaci iz LPG centra u Francuskoj.

Pratimo najsavremeniju tehnologiju i koristimo aparate sa FDA i CE sertifikatima, koji garantuju vašu bezbednost. Kontinuirano se usavršavamo, kako bismo primenili najnovija saznanja iz dermoestetike.
Pažljivim i predanim slušanjem pokušavamo da otkrijemo koje su vaše istinske potrebe i predlažemo vam tretmane koji su maksimalno efikasni za vas. Ujedno vas informišemo o prednostima i manama svakog tretmana ponaosob, kako biste stekli pravi uvid i realna očekivanja.

LPG centar u Beogradu tokom 2010 godine istakao se originalnim Medical Spa konceptom koji je objedinio elemente tradicionalne, komplementarne medicine kao sto su Reiki i aromaterapija sa najsavremenijim aparaturnim tehnikama kao sto su mezoterapija aparatom Achthyderm bez primene igala i endermologija u programima za reoblikovanje , rejuvenaciju tela i poboljsanje strukture koze lica i tako znacajno doprineo poboljsanju kvaliteta zivota svojih klijenata.