Oftalmološki preventivni pregled za 890rsd uz besplatan kupon!

Beogad - popusti , Oftalmološki pregled - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Oftalmološki pregled - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za kompletan preventivni oftalmološki pregled uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2400KUPON ISTIČE
890 RSD14/10/2019

Zdravlje, oftalmološki pregled! Iskoristi popust 63% uz besplatan blic kupon na kompletan preventivni oftalmološki pregled u očnoj kući Jevtić na Voždovcu!

Pregled kvaliteta vida, puno govori o stanju dubljih delova oka, a određivanje dioptrije i propisivanje naočara, kontaktnih sočiva mogu da reše vaš problem. Rizici kojima su ljudi danas izloženi, dovode do poremećaja kvalitata vida kao i ispoljavanja određenih dioptrijskih mana, do skoro neprimerenih mlađem životnom dobu od 45. godine života. U skladu sa tim puno se govori o tzv. “kompjuterskom sindromu” koji podrazumeva mnoge poremećaje kvaliteta vida i dioptrije kao i mnoge subjektivne simptome kao što su glavobolje, crvenila očiju, pritiska u dubini očnih jabučica, praćeno suzenjem, peckanjem i osećajem suvoće očiju. Da biste sve ovo sprečili i zalečili neophodno je da prekontrolišete vaš vid na vreme, bez obzira da li imaju tegobe ili ne.

Prepustite brigu o vašem zdravlju proverenim stručnjacima!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: pregled prednjeg segmenta oka biomikroskopom, kompjutersko određivanje dioptrije, merenje očnog pritiska, pregled očnog dna na usku zenicu, određivanje naočara ili pregled za sočiva koji obuhvata kompjutersko određivanje dioptrije i keratometriju, fitovanje mekih kontaktnih sočiva i obuku za čuvanje, stavljanje i skidanje kontaktnih sočiva
– Moguća doplata za izdavanje izveštaja i širenje zenica po potrebi
– Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 14.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/770 22 32
– Radno vreme: pon-pet od 10h do 21h, subota od 10h do 14h
– Adresa: Šumadijske divizije 8, naselje Stepa Stepanović


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Voždovac

Adresa : Šumadijske divizije 8,naselje Stepa Stepanović
Telefon : 011/770 2232
Pogledaj na mapi
Očna kuća Jevtić je porodična firma koja postoji i uspešno posluje već 22 godine. U našoj radnji u Beogradu možete pronaći veliki izbor naočara, sve vrste stakala, kontaktna sočiva i tečnosti za sočiva. Nudimo i pregled oftalmologa. Pored toga u našoj radnji vršimo i usluge narezivanja ključeva. Sve ovo uz NAJPOVOLJNIJE cene u gradu, uz mogućnosti plaćanja na rate, plaćanja preko penzionog čeka itd. Naše ljubazno osoblje čeka na Vas.