Osvežavajući tretman lica, vrata i dekoltea, piling za samo 1090rsd!

Beogad - popusti , tretman lica - Moj kupon.Lepota - Popusti - Beogad! Tretmani lica - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za Osvežavajući tretman lica, vrata i dekoltea i piling uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2100KUPON ISTIČE
1090 RSD01/09/2019

Beograd – Lepota – Tretman lica popust! Osvežavajući tretman lica, vrata i dekoltea, piling, Gratis sređivanje obrva i depilacija nausnica na Paliluli!

Želite da zablistate za neki važan događaj! Nema razloga za brigu. Pripremili smo vam sjajan tretman posle koga će na Vašem licu zasijati osmeh zadovoljstva zbog svežine koju ćete mu podariti! Izgledaćete odmornije, zategnutije i mlađe!

Priuštite sebi pravi tretman!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: Masažu lica, vrata i dekoltea  u trajanju od 20 minuta + piling + masku prema tipu kože i kremu. GRATIS sređivanje obrva i depilaciju nausnica
– Sa priloženim kuponom iznos od 1090rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.09.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/324 66 54
– Radno vreme pon-pet od 09-18h, subota od 09-16h.
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/pages/At-the-STARS-Studio/468639459874851?sk=info&tab=page_info Adresa : Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula
Telefon : 060/3246654
Pogledaj na mapi
Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!