Paket mršavljenja 10 tretmana – Kavitacija, Radio talasni lifting tela i vakum tretmani u kombinaciji sa madero tretmanima!

popust
-42%
50.000 rsd
29.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 21.000 rsd
Mobilni kupon

Ovaj kupon možete da iskoristite i bez štampanja.

Preuzmite kupon na mobilni telefon i pokažite ga prilikom posete.

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Celulit se javlja i razvija po fazama. Najpre je celulit neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima stegne koža i to u obliku malih kvržica i udubljenja. U sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja, koja su primetna i bez stezanja kože (ona je postala opuštenija). Sa daljim razvojem celulita, koža se dodatno istanjila, izgubila još veći stepen elastičnosti i potpuno primila izgled „pomorandžine kore“.

Kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metod kojim se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga, što dovodi do smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija razbija i uklanja celulit sa svih regija tela tako što se tope masne ćelije na tretiranim regijama, bez opasnosti da se jave oštećenja vaskularnog sistema. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti uz pomoć ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema.

Radiotalasni lifting je tretman kojim se radiotalasima određene frekvencije deluje na površinski sloj kože. Radiotalasi utiču na to da se koža „izravna“ i ujedno tope površinsku masnoću – sam celulit. Tretman Radiotalasni lifting daje dva efekta: eliminiše se narandžina kora koju je celulit stvorio i poboljšava cirkulacija, čime se celulit smanjuje i dubinski i površinski.

Vakum masaža najbolji i najefikasniji način da se rešite celulita! Vakum usisava deo kože pod čašicom i izvlači one dublje slojeve masnoće i celulita na površinu kože. Podstiče rad limfnog sistema i vertikalnu cirkulaciju i to dovodi do bolje prokrvljenosti ovih delova tela. U isto vreme, tu se povećava i aktivnost kapilara odnosono poboljšava prokrvljenost i površinska cirkulacija.

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korene iz Kolumbije. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tela, razbijanje celulita, sagorevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma. Maderoterapija ima veliku prednost u odnosu na ručnu anticelulit masažu, jer je lakša za rad, a i rezultati su bolji i uočljiviji.


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata paket  od 10 tretmana za mršavljenje:

 • Kavitacija tela (ultrazvučna aparaturna eliminacija masti)
 • Radio talasni lifting tela ( aparaturni nehirurški tretman zatezanja opuštene kože)
 • Vakum tretmani u kombinaciji sa madero tretmanima

Kako se koristi kupon

 • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
 • Kupon sačuvajte na mobilni telefon i ponesite sa sobom
 • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 29.000 rsd

Uslovi kupona

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 29.09.2022.
 • Neophodno je zakazivanje 
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

 • Sonnet Beauty Concept Centar
 • Osiječka 4, Beograd, Banovo Brdo
 • Telefon: 069/45 19 797 ili 069/629 162
 • Radno vreme: od 10h  do 20h

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!